zaterdag 8 juli 2023

The Insane World Of MEGA RICH Pastors...

'The insane world of mega rich pastors. I was shocked to hear how those mega rich pastors are living and what they do to remain rich. With Joel Osteen, T. D. Jakes, Steven Furtick, Joyce Meyer, Kenneth Copeland, Creflo Dollar, Jesse Duplantis, Joseph Prince, John Haggee, Mike Murdock, Paula White, prosperity preachers. Trusted teacher: Justin Peters and John MacArthur. John Henry with the gospel of Christ.'

Tekst onder video :

7 jul 2023.

In Amerika is de kleine, intieme kerk, al lang vervangen door mega grote zalen en concertzalen, dat hebben de 'moderne' predikanten ook nodig voor al hun ongelofelijk leugenachtige goochelarij, hun zogenaamde helingen en al hun shows die ze opvoeren. Met geloof en religie heeft het niks maar dan ook niks meer te doen.
Deze lieden geven zelfs eerlijk toe, in allerlei statements dat ze maar één ding willen, en dat is is geld, veel geld, heel veel geld.
Voor hun extreme luxewoningen, hun landgoederen, en zelfs hun privé jets.

Ikzelf vind het een van de meest schandalige feiten van deze tijd, dit afschuwekkende bedrog, maar je zou welhaast menen dat de enorme aanhang aan zulke naïeve mensen,
die dit allemaal geloven en eraan meedoen, niet anders verdienen.

Andere gelovige pastors waarschuwen continue voor deze groep die alleen gelooft in geld. Maar mensen worden verscheurd door verlangen en hoop, willen een ander, beter bestaan, en dit alles wordt ze geboden door deze bedriegers. Geef ze vooral veel geld en God zal 'u' belonen.

Ze lachen hun geloofsgemeenschap uit. De bijbel is daarentegen duidelijk:
326. "Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om het koninkrijk van God binnen te gaan" (Matteüs 19 vers 24).
 
Helaas is ook de hedendaagse kerk niet meer geworden dan een THEATER, waar allerlei leugenaars die niet geloven in God en bijbel, maar alleen in zelfverrijking grootschalig bedrog plegen. Deze docu. moet op z'n minst voor sommige die het bekijken schokkend zijn..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...