maandag 27 augustus 2018

20 rijkste predikanten in de wereld 2018

"NUMBER 1 WILL SHOCK YOU" ..

Alles in de wereld is fake, dat zou je af en toe menen. Al zal het zo zijn, dat mensen die het evangelie prediken niet allemaal fakers zijn. Ik kwam een lijstje tegen met 20 predikanten en wat hun inkomen is. Iemand die je af en toe op tv ziet is Joseph Prince, (zijn achternaam lijkt al niet zijn reële naam, wellicht stamt die van popartiest Prince) op een van de commerciële zenders. Religie is meer dan ooit sowieso verworden tot een commercieel circus. 'Prince' staat nog bovenaan op 19, en heeft momenteel een inkomen van 5 miljoen. Op nummer 3 staat Pat Robertson, deze predikant heeft een inkomen van 100 miljoen. Op 2 ene Bishop David Oyedepo, zijn momenteel inkomen is 150 miljoen. En dan het "kassucces" der schandelijke inkomens onder religieuze predikanten (pastors), Kenneth Copeland die een inkomen heeft van 760 miljoen. Allemaal "in name of the Lord".
 
Over Copeland nog DIT filmpje: De man wordt erop aangesproken waarom hij een privé Jetvliegtuig bezit (van 20 miljoen dollar.) Waarschijn heeft hij die nodig om naar de hemel te vliegen. Dat het in Amerika één groot "One BIG" theater is, dat weet onderhand iedereen. Dat religie op een weerzinwekkende manier wordt misbruikt ter zelfverrijking was eigenlijk ook niks nieuws.

Het pronkstuk van predikant Copeland

Billy Graham was een predikant die al eens werd aangesproken op zijn rijkdom en weelde, hij staat op nummer 9, met een inkomen van 25 miljoen. Het is duidelijk dat Kenneth Copeland behoort tot de rijksten der wereld. Deze mensen hebben geen enkele schroom of enig geweten en verkondigen hun religieuze fabels aan de lopende band. Trekken massa's bewogen en in tranen uitbarstend publiek, en dat allemaal om enkel zichzelf te verrijken :
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...