woensdag 3 april 2019

'Astounding Near Death Experience'

"Ons leven hier is tijdelijk. Wij zijn spirituele wezens, die een menselijke ervaring hebben"....
De bijna dood ervaring van deze man heeft een bijzondere aanvang, door zijn levendige uittreding uit zijn lichaam.
 
Terwijl hij in de nacht opstaat om naar de badkamer te gaan krijgt de man een wat schijnt lichte beroerte, hij verliest zijn bewustzijn en valt in een 'foetushouding'. Daarna ervaart hij zichzelf bewust buiten zijn lichaam treden, terwijl hij neerkijkt op zijn lichaam - in deze foetushouding. Verbaast stelt hij zich de vraag, als ik 'dit' ben en ik ben tegelijk 'daar' (wijzend naar zijn lichaam) dan moet ik "dood" zijn. Hij ziet zijn vrouw aankomen en zijn zoon die zich over zijn lichaam buigen. Daarna volgt een beleving van andere aard.
 
Vaak blijven sceptici zeggen dat er geen verifieerbare bewijzen zijn bij BDE ervaringen of OBE (uittredingen) hetgeen ik telkens kan weerleggen. Zoals ook in deze bijzondere beleving.

(Een opvallende kanttekening, dat iemand zijn bewustzijn verliest en even daarna bewust uit zijn lichaam treedt, dat stelt je wederom de vraag naar bewustzijn) :
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...