zaterdag 9 juni 2018

'Waarom ons land doodeng en gevaarlijk is'

Niburu  post over de mogelijk aankomende wetgeving voor mensen die psychisch niet in orde (zouden) zijn. Men noemde het geval van Erwin Lensink : Mocht die naam u ook niks zeggen, hierover bij 'Geen Stijl' :
"Nou dat hadden we nooit verwacht. Erwin Lensink, de man die op Prinsjesdag een waxinelichthoudert naar de koets van Beatrix smeet, is zo stapelgek als een deur, mesjogge als een vliegtuig en tevens 100% kierewiet. Tot die conclusie is een deskundoloog van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP) gekomen. 
Vandaag was de inhoudelijke behandeling van de zaak tegen Lensink, die al VIJF MAANDEN vastzit wegens een vergrijp waar normale mensen niet eens vijf minuten straf voor ontvangen. Maar wie in Nederland ook maar verkeerd kijkt naar de Koninklijke familie krijgt een extraspeciale behandeling. 
En dus luidt de officiële diagnose: Ontoerekeningsvatbaar. Waanstoornis. Kan realiteit niet onderscheiden van de stemmetjes in zijn hoofd. Oplossing: TBS+ longstay. 
Lensink pleegde majesteitsschennis en moet hangen. Volgens de behandelende psychiater is het gevaar op recidive "zeer groot" en aangezien de Van Amsbergjes niet vierentwintig uur per dag met een anti-waxinelichthouder-protectieschild kunnen rondlopen neemt men geen enkel risico. Oftewel: die zien we nooit meer terug. Trix + gevolg hoeven dus niet langer te vrezen. Kom maar weer naar buiten. Gekke Erwin verdwijnt voor eeuwig achter de tralies van een psychiatrisch ziekenhuis. De monarchie is weer veilig." (Geen Stijl Bron.)
Hier vat Geenstijl schokkend samen, waar het mogelijk heen kan gaan met de nieuwe wetgevingen rondom de psychische gesteldheid van mensen. En dit moet je toch wat doen aarzelen.
Het eerste wat ik dacht bij het geval van Erwin Lensink is precies wat GeenStijl opmerkt als: ".. wegens een vergrijp waar normale mensen niet eens vijf minuten straf voor ontvangen."

Niburu :
'En wat kunnen ze zoal doen met je onder die nieuwe wetgeving? 
Wat kan die verplichte zorg zoal inhouden:
'Onvrijwillige zorg' is zorg waartegen de cliënt of zijn vertegenwoordiger zich verzet en die bestaat uit:
'het toedienen van vocht, voeding en medicatie en medische controles/handelingen;
beperken van de bewegingsvrijheid;
insluiten;
toezicht houden op de cliënt;
onderzoek aan de kleding of het lichaam;
onderzoek van de woon- of verblijfsruimte op middelen die het gedrag beïnvloeden en op gevaarlijke voorwerpen;
controleren op de aanwezigheid van middelen die het gedrag beïnvloeden;
beperkingen in de vrijheid om het eigen leven in te richten, waardoor de cliënt iets moet doen of nalaten (inclusief het gebruik van communicatiemiddelen);
beperkingen in het recht op het ontvangen van bezoek.'
Het bovenstaande is het ultieme wat je een ander mens kun aandoen. Het ontnemen van iedere vrijheid, zowel van lichaam als geest, verpakt in het woord "zorg". Iemand opsluiten en geestelijk kapotmaken door het toedienen van chemische psychotrope "medicijnen" wordt niet geclassificeerd als marteling en een ultieme schending van de mensenrechten, want we noemen het zorg."  (Niburu.)
Hiermee ben ik het volstrekte eens. Iemand die niet langer baas mag zijn over zijn eigen bestaan, maar een bezit wordt van een autoritaire groep mensen, die beschikken over iemands lichaam als geest, en waartegen geen enkel juridisch middel meer mogelijk is. Het lijkt wat op de onschendbaarheid van het koningshuis, een regel die stelt dat een koningshuis nooit of te nimmer iets kan worden aangerekend, terwijl .. je zou maar een blikje werpen naar de koning, en je staat onder levenslang toezicht. Je hebt zelf geen enkel bestaansrecht meer, al je rechten zijn je ontnomen, en dat is diep onmenselijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...