vrijdag 15 juni 2018

'The main key for real change and world peace'


Onderstaande filmpje dat ik tegenkwam heeft een zoveelste boodschap, waar je wel of geen betekenis aan kunt koppelen. De man spreekt mij in elk geval zeer aan. Het wezenlijk kwaad op de wereld noemt hij het "financiële systeem". Als je het financiële systeem beheerst, beheers je alles, en kun je miljoenen mensen aan je binden door het creëren van schulden. Daardoor krijg je macht over mensen en verslaaf je de wereld. De mens ontkomt niet aan het bankiersysteem, landelijke en persoonlijke schulden moeten blijvende worden afbetaald.
Het hoofddeel van al het wereldgeld is in handen van een zeer kleine topelite, hetgeen makkelijk is na te gaan (bekijk eens allerlei inkomens) ze beschikken over "oneindige hoeveelheden geld".
De man noemt het een omgekeerd moreel systeem, waaraan de mens is blootgesteld, waar de meest corrupte lieden en leugenachtige beloond worden en waar rechtvaardigheid en eerlijkheid als zwakheid wordt afgedaan. "We verdrinken in de bankschuld" zegt de man.
 
Geld moet terug in handen van de mensen, op een of ander manier zal het wel moeten worden georganiseerd. De hoofdreden, wat ook complotters doorgaans niet noemen, van wereldwijde corruptie, is eenvoudigweg de egocentrische mentaliteit van de mensen algemeen, mensen neigen vrijwel altijd naar egocentriciteit, dat leidt wederom tot alle gevolgen van gretigheid, hebzucht, macht, want wie macht heeft kan andere mensen onderdrukken ter eigen voordeel -
 
Vaak hebben complotters met name het over een klein groepje superrijken, en dan heb je het niet over iemand met een klein kapitaal en een eigen woning, maar over mensen die honderden miljoenen bezitten - Het is wat absurd om die mensen alle pedofielen te noemen : (David Icke heeft het continue over de pedofielen en de satanisten, en over de zionisten, de term zionisten is volgens deze mensen niet gelijk aan de term 'de joden', maar mijns inziens gaat het om precies hetzelfde vooroordeel.) Het is echter zo, dat vrijwel alle mensen egocentrisch zijn, als jij morgen tien miljoen kon winnen, dacht je waarschijnlijk geen moment aan het afstaan van een groot deel van dat geld, of het verdelen onder minder bedeelden.
 
Wie een geldsysteem bedenkt, waar men flink kan rommelen, - men maakt gewoonweg geld uit 'niets', het zijn heden alleen nog digitale getallen, die allang niet meer worden gelinkt aan een goudwaarde - je kunt met een druk op een computer zoveel geld erbij 'toveren' - dan lokt het, het wolveninstinct van de mensen. Dit kun je dan een kleine topelite kwalijk nemen.
 
Maar onderstaande filmpje heeft zeggingskracht : 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...