vrijdag 15 juni 2018

Aliens bezoeken Brabant opnieuw

😎Robbert van den Broeke over zijn nieuwste graancirkel, ding, .. iets :
Hij kreeg een heel onrustig gevoel, toen ze naast hem ging liggen ……😊
 


Ach, het bashen van RVDB is me al te melig geworden.
De reacties onder POW zijn ook typisch POW (een hoop onzinnige tekst.)
Helaas gelooft hem niemand meer. Omdat het allemaal te doorschouwend is.

plattegrondje....

In tegenstelling tot veel "nuchterheden" is het allemaal niet dusdanig makkelijk, als je bepaalde complexe graancirkels bekijkt in het Engelse graaflandschap, wordt het al een stuk moeilijker overal 'man made' achter te zoeken.
Robbert vdb moet het altijd voornamelijk hebben van zijn kletspraatjes, als men al talent zoekt, ligt dat in zijn vermogen om zoveel uit zijn duim te zuigen. Misschien is hij er zelf wel van overtuigd.

Als je het hebt over buitenaardse beschaving, nader je volslagen onbekend terrein, je kunt niet zomaar vergelijken maken met de mens, buitenaardsen zijn niet b.w.v.s. een variant van het menselijke, een mogelijke buitenaardse intelligentie zou een volslagen andere ontwikkeling hebben kunnen gehad, in een (wel of niet) volslagen andere evolutie.
Ze zouden over vermogens en capaciteiten kunnen beschikken waar mensen geen enkele notie van hebben. Dat ze "lief" en "braaf" zijn is allemaal kletspraat, niemand kan het weten.

Maar wat astronomen tegenwoordig wel grotendeels bevestigen is, dat het heelal zo ontzaglijk veel sterren en sterrenstelsels heeft met zo ontzaglijk veel planeten rondom talloze zonnen, dat het eerder is uitgesloten, dat de mens en zijn wereld het enige leven is, in de kosmos...…….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...