donderdag 21 juni 2018

Ovni aterriza en Ostankino Rusia

Foto’s uit een uitzending van de Russische televisie in 1995, waarop de landing van een klassiek retro “vliegende schotel” is te zien in het noorden van Moskou.

Russische kijkers van het televisiestation T.V. Rusa Ostankino kregen op een avond in oktober spectaculaire beelden van een ufo landing voorgeschoteld.
De originele filmopnames zijn er niet meer, maar wel zijn er een drietal foto’s die gemaakt zijn vanaf het televisiescherm en waarop de landing te zien is.
Dit is de eerste foto en je ziet een paar mannen vol verwondering naar de lucht kijken en op de volgende foto’s zie je hoe dit ruimteschip daadwerkelijk landt.

 
De beelden zijn afkomstig van UFO onderzoeker Jaime Maussan die deze al enkele jaren geleden publiceerde, maar die toen door niet veel mensen zijn gezien en nu opeens wel in de belangstelling komen. 
Verdere Bron Niburu.

Hieronder een verslag over deze opnames :


 
De reden waarom dit interessant en mogelijk geloofwaardig is, ligt aan het kenmerkende aspect van wat je kunt beschouwen als een 'echt lichtobject' : een ufo is geen doodgewone metalen machine, men moet het zich veel 'futuristischer' voorstellen. Het heeft daarom kenmerken van echt zijn, niet de soort al te opvallende vliegende blikken zoals bijvoorbeeld bij George Adamski geval was. 
 
Hieronder een ufo van Adamski (als vergelijk) :
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...