woensdag 20 juni 2018

Holocaust ontkenning van 9ForNews loopt spuigaten uit..

De website 9ForNews houdt er toenemende holocaust ontkenningen op na. (Soms schrijven ze echter ook interessante stukjes, met name aangaande randwetenschap, met allerlei bronvermeldingen.)

Ik hoop dat mensen vooral wakker blijven, bij de holocaust ontkenningen..
"Oud-rijkskanselier Heinrich Brüning, die aan de nazi’s was ontsnapt en in Engeland woonachtig was, schreef aan Churchill dat twee belangrijke geldschieters van Hitler Joden waren die aan het hoofd stonden van twee van de grootste banken in Duitsland." 9ForNews.
Een van de meest inslijpende beweringen van met name complotters, is dat de zionisten en de Joden niets met elkaar gemeenzaam hebben. De twee belangrijke geldschieters van Hitlers terreur regime zouden Joden zijn, dat is net zo volslagen absurd als het hele 9 elf drama, waar wordt beweert dat mensen uit het eigen volk, hun volk zouden slachtofferen. Joden die de massale Jodenmoord op hun geweten zouden hebben is volslagen tegen de realiteit in. Feitelijk zou er moeten worden toegezien op dergelijke "onthullingen" , ik heb wat dat aangaat niks tegen Internet censuur.

Het zionisme is de beweging die de staat Israël oprichtte:
"Zionisme is een nationale beweging en ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroegere tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen. De term verwijst naar de berg Zion waarmee Jeruzalem wordt aangeduid en werd voor het eerst gebruikt in 1890 door Nathan Birnbaum in het tijdschrift Selbstemanzipation. Het heimwee naar Zion stamt uit de tijd van de Joodse ballingschap in Babylonië die in de Bijbel wordt beschreven." (Stukje uit Wiki.)

Hoe kun je daar onderscheid trekken tussen zionisten en het Joodse volk, ze 'zijn' het Joodse volk. Maar je hoeft niet een complete geschiedenis te kennen om te begrijpen dat bepaalde websites en mensen fascistisch zijn. En opnieuw de Joden maken tot zondebok van een hoop wereld ellende.

Figuren zoals David Icke hebben het voortduren over de familie Rothschild , deze zeer weelderige bankiersfamilie is "het kwaad" der aarde. Ze hebben het nu eenmaal financieel héél ver geschopt, en de mensen hangen voornamelijk aan eigenbelang. Maar het hangen aan eigenbelang is geen Rothschild probleem.
Als men graag serieuze informatie wil, kan men beter de feitelijke gangen nagaan van zulke families, en niet de salamanderverhalen van David icke.
"De Koeweitse geestelijke Sheikh Jihad Al-‘Ayesh heeft tijdens een speech gezegd dat de Holocaust een ‘historische leugen’ is en dat Hitler ‘achter de waarheid was gekomen’ en om die reden de Joden ‘begon te vervolgen’. Dat meldt de website van Memri."
“De Joden werden verbannen en uitgemoord vanwege hun daden,” zei hij. “Ze werden niet verbannen omdat ze Joods waren.”
Al-‘Ayesh claimde dat de familie Rothschild in de 17e eeuw woekerrente introduceerde in Europa, het nazisme heeft opgericht en nu Hollywood, de grootste persbureaus en de goudprijs controleert. 
“Richtten de nazi’s zich alleen tegen de Joden? Er wordt geclaimd dat er zes miljoen Joden zijn omgekomen tijdens de Holocaust,” zei hij. “Dat is een historische leugen.”
Hij wees erop dat Hitler niet alleen Joden, maar ook andere rassen en groepen uitmoordde. Zo doodde hij 400.000 Duitsers die gehandicapt waren of leden aan chronische ziekten.
.. Niet de eerste
“Hitler was niet de eerste in het Westen die genocide pleegde,” klonk het. “Toen Amerika werd gesticht, werden miljoenen mensen vermoord.” Het aantal wordt geschat op 50 tot 100 miljoen, maar niemand heeft het hier ooit over, aldus Al-‘Ayesh. 9ForNews.

Zo dadelijk wordt de grootste tiran aller tijden nog een heldhaftig iemand genoemd. Wat je leest is allemaal het bagatelliseren van de feiten. Iedereen weet dat het regime van Hitler het ook had voorzien op fysiek en mentaal gehandicapten, zigeuners, mensen wordt een rad voor ogen gedraaid. De moord op het inheemse volk in vroeg Amerika kent ook iedereen. Waarom worden zulke vergelijke überhaupt gemaakt? Maakt het de gruweldaden minder erg en weerzinwekkend, als er niet exact 6 miljoen Joodse mensen zijn vermoord door het fascisme, maar misschien 5 miljoen zeshonderd en 10? Of zelfs 4 miljoen? (Er werd in het zeer bureaucratische Duitsland een nauwkeurige lijst gemaakt van gedeporteerde Joodse mensen, ze waren zeer "grundlich".)

Ik vind het diep ergerlijk allemaal.
En lees dan eens de volslagen over zijn toeren gaande complotters onzin aan reacties onder deze stukjes. Daar kun je beste helemaal 'niet' op reageren, die mensen zijn niet meer te helpen..

(Postje van mij werd niet geplaatst door de redacteur van 9ForNews.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...