donderdag 7 juni 2018

I Was Abducted By Aliens..

Het verhaal van de zogeheten alien abductie in dit filmpje heeft een opvallend element. Ik heb al eerder gemeend, dat alien ontvoering verhalen elementen hebben van een buitenlichamelijke ervaring. In het kort vertelt de man, dat hij sliep in zijn vriends huis, na een ruzie bij zijn ouders. Deze vriend was opeens geschrokken door de 'ontvoerde' zijn gelaat. hij zag gitzwarte ogen. Waarbij hij in paniek raakte en ergens tussen verschillende meubels op de grond zakte. Het was precies klokslag 12 uur nacht. De 'ontvoerde' sprong op en boog zich even later voorover naar zijn vriend die op de grond lag.
Dan krijgt dit verhaal een opvallende wending, voor de oplettende volger..
Op het moment hij zijn vriend aanraakte, stond de vriend náást hem, links, en dus rechtop. De man zegt dat dit niet langer logisch was. Zijn vriend schreeuwde, "wat gebeurt er in vredesnaam." Daarop keek de man weer op de klok, en het was precies 6 uur ochtend.

Na 2 hypnosesessies kwam het gebeuren, volgens deze man, volledig tot hem.

Het is desondanks opvallend, omdat zijn vriend die eerst op de grond was gevallen, opeens rechtop naast hem stond, dit zou namelijk kunnen duiden op een uittreding. De vraag is alleen of hij inderdaad zijn vriend in zijn uitgetreden vorm zag. Daarna was de man opeens in een koepelvormig ruimteschip. De rest van het verhaal is overeenkomstig veel van alien ontvoering verhalen. Je vraagt je als medicus waarschijnlijk af, hoe deze 'grijzen' metalen staven en dergelijke door iemands hoofdholtes tot in het brein kunnen duwen, zonder enige verdere bewogenheid met in deze het slachtoffer, zonder dat ze het hele lichaam van de ontvoerde(n) zouden hebben verbrijzeld. Natuurlijk speelt dit een belangrijke twijfel voor de scepticus in deze, want het schijnt niet mogelijk dat iemand fysiek nog in orde is na dergelijke brute ingrepen. In bepaalt geval zou men het niet eens overleven.

Ook wordt er gesproken van een "zweven", dat zweven heeft wederom iets buitenlichamelijks, uittredende mensen hebben het aldoor over de zweeftoestand waarin ze zich bevinden. De man schijnt overigens opeens te zijn van de ene plek op de andere. Zoals met veel van deze gevallen, doet het minder fysiek aan maar eerder niet fysisch. Men zou zich derhalve kunnen begeven op een niet fysiek/astraal niveau.

Opvallend zoals bij ook wederom al de gevallen van alien ontvoeringen, moet men het verhaal serieus nemen, ten tweede is het opvallend dat veel van deze verhalen consistent zijn, je kunt nooit een consistente "hallucinatie" benoemen, wanneer duizenden mensen dezelfde feiten zouden hallucineren is het idee van een hallucinatie niet meer geloofwaardig. Veel overeenkomst dus ook met bv. bijna dood en andere ervaringen. Het lijkt eerder te duiden op 'harde feiten'.
Vraag blijft wel, hoe die harde feiten dan eruit zouden zien :
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...