zondag 28 mei 2017

'David Icke - This Is The End 2017'

Eigenlijk is het verbijsterend, dat je als mensengemeenschap hebt gekozen voor een aantal besturen, economisch, landelijk, Europees, je hebt ervoor gekozen om jouw wereld te laten domineren en regeren door een groep machtige lieden, dit heeft men als mensengemeenschap overeenkomstig met elkaar besloten.
Zonder dat men zich afvraagt, of de wereld feitelijk wel besturen nodig heeft, regeringen en regeringsleiders, presidenten en machtsfanaten, dit heeft men zich nooit afgevraagd. Men vraagt zich nooit af, of men een wereld zou kunnen laten leiden en besturen door vergelijkbaar, verkeersregels.

(Natuurlijk moeten ook verkeersregels niet dienen als bonussen en extraatjes voor verkeersagenten, die met onzinnig hoge boetes hoofdzakelijk meewerken aan het spekken van de staatskas.)

De taak van verkeersregels is uitsluitend het leiden van het verkeer en de doorstroming, zodat het verkeer overal veilig kan worden heen geloodst. Het gaat daarbij niet om menselijke posities, om macht, om zeggenschap over mensengemeenschappen noch om loutere zelfverrijking, het gaat evenmin om bewapening en oorlog voeren.

Een systeem dat volledig is gevrijwaard van alle menselijke eigenbelangen, en dat uitsluitend bestaat om orde en veiligheid te handhaven, is dat mogelijk?
 
Wat men nu heeft, is een nare wereldsituatie, waarbij de mensengemeenschappen zich afgezonderd voelen van "hun". Wie zijn hun?
De wereldmachten, de regeringen en leiders, de zelfverrijkers en machtsfanaten, deze groep topelite heeft zichzelf volslagen vervreemd van de volken zelf, ze staan ergens torenhoog de wereld de commanderen, de militairen machten aan te voeren, en de volken voelen zich door hen allen bedrogen.

Het gaat niet meer om het "ons" , het gaat alleen nog om "hun", dit stel grootverwende kinderen onder mekaar die hoofdzakelijk wedijveren om wie het grootste deel verkrijgt van de wereldkoek.


Op deze manier wordt er heden gepraat over machthebbers, men voelt zich met hun niet verbonden, er is geen gelijke weg, men heeft niet dezelfde belangen en doelen, men krijgt meer en meer het complotachtig gevoel dat de wereldheersers met een snode plan bezig zijn om de mensengemeenschappen tegen elkaar uit te spelen. Uitsluitend voor hun -nog- grote/ere gewin.
 
Deze situatie zou 'Balkenende' en de Brusselse zijnen in feite bezorgd moeten maken. Maar dat doet het niet. De topelite schudt elkaar rijkelijk de hand. Wiens belangen dienen zij eigenlijk?
 
Waarom wil het 'mensdom' nog langer deze topelites? Waarom niet de wereld in handen van een onbaatzuchtige rechtvaardige club lieden, die meteen eruit worden gekiept wanneer ze regels overtreden, regels die uitsluitend wereldwijde humaniteit dienen en rechtvaardigheid. Het einde van het tijdperk van APEN niveau.
_
 
Het is een rare wereldsituatie, waarin mensen alleen nog over wereldmachten spreken als van een boosaardige machtsbeluste groep lieden, zelfs van "reptielen" / een reptielensoort die zich verborgen houdt achter 'Human beings.' Deze wereldmachten leven al lang niet meer op een  lijn met de gewone volken, je kunt je alleen afvragen waarom miljoenen mensen telkens weer hebben gekozen voor deze wolven.
 
Hoe noodzakelijk is zogenaamd machtig leiderschap? Heeft de wereld zoveel nood aan macht, aan defensie, aan het pronken met wapens, aan het mom van veiligheid, aan MATCHO leiders, aan onverschrokken meedogenloze lieden?
 
In de evolutie was het schijnbaar nodig, dat diersoorten bepaalde dominante leiders hadden, aanvoerders van de groep, het leiderschap an sich heeft de mens dus te danken aan reeds zijn evolutie: De leider moet de kudde zoveel mogelijk beschermen tegen de boze vijanden. Leiderschap wordt onder diersoorten uitgevochten, soms tot de dood, de leider is de 'sterkere of sterkste' : dat is de wet van Darwin.
Maar dit idee (deze wet)  is al lang niet meer geldig.
(De wereld heeft eerlijke rechtschapen leiders nodig, en geen DOMINANTE APEN.)
 
In de huidige wereld gaat het hoofdzakelijk om de wedijver om wie de meeste macht heeft of verkrijgt, de volken worden geslachtofferd aan de extreem zelfzuchtige doelen van de wereldleiders, de wereldleiders tellen de doden niet, ze tellen uitsluitend hun winst....
 

Hieronder David Icke en Alex Jones, in elk geval bekend bij mensen die alternatief nieuws volgen. De wijze waarop Icke of Jones de wereldleiders bespreken is extreem bevreemdend, natuurlijk niet voor complotgelovigen, complotgelovigen menen steevast dat er een Geheime Agenda de wereldsituatie beheerst. De officiële nieuwsmedia dienen uiterst te worden gewantrouwd, de waarheid komt nu juist van de alternatieve nieuwsmedia (via het Internet.) Zo beweren 'zij'.

Als je enigszins kritisch en sceptisch bent, zet je twijfels bij beiden. Meer dan dit geldt de vraag wat de wereldleiders dusdanig heeft vervreemd van gewone mensengemeenschappen, zou dat niet verontrustend moeten zijn voor de politiekers en wereldleiders? Vragen zij zich dit weleens af? Zijn mensen überhaupt wel geschikt om enig leiderschap uit te voeren? Heerschappij of macht verontmenselijken, dat is een geschiedkundig bewezen feit.
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...