donderdag 1 juni 2017

Deze NASA-partner doet opmerkelijke uitspraken, buitenaardsen zijn onder ons

"Robert Bigelow, een ondernemer die nauw samenwerkt met de NASA op het gebied van toekomstige ruimtemissies, heeft gezegd dat hij weet dat er een buitenaardse aanwezigheid is op onze planeet, die zich ‘recht onder onze neus’ bevindt.
Bigelow deed zijn uitspraken tijdens een aflevering van het programma 60 Minutes over zijn werk voor de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie.
Hier aanwezig
Zijn bedrijf, Bigelow Aerospace, ontwikkelt vaartuigen voor mensen die in de toekomst in de ruimte kunnen worden gebruikt.
Bigelow begon tijdens het programma te praten over aliens en claimde dat UFO’s naar de aarde zijn gekomen. Hij voegde toe dat buitenaardsen hier ‘aanwezig zijn’.
“Ik ben er absoluut van overtuigd dat aliens bestaan,” vertelde hij aan presentatrice Lara Logan. “Dat is alles wat erover te zeggen is.”

“Er is een bestaande aanwezigheid, een buitenaardse aanwezigheid,” onthulde Bigelow. “En ik heb hier miljoenen en miljoenen en miljoenen – waarschijnlijk nog meer dan welk individu dan ook in de VS – aan gespendeerd.”
Logan vroeg hem of het niet ‘riskant’ is om dit soort dingen te zeggen. Hij antwoordde dat het hem niet uitmaakt hoe mensen over hem denken.
Hij zei dat al het werk wat zijn bedrijf en de NASA doen niet nodig zal zijn om aliens te ontmoeten. Mensen ‘hoeven nergens naartoe te gaan’ omdat de aliens zich ‘recht onder onze neus bevinden’.
[Independent]
Bron: 9ForNews

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...