zondag 2 april 2017

'Chemtrails worden veroorzaakt door kwalijke schepen'

Een interessant stuk uit website Niburu, over chemtrails en allerlei meldingen van mensen in heel Nederland. Niet dat dit thema nou voor mijzelf opeens de boventoon heeft, maar het sluit goed aan bij mijn eigen afgelopen stukjes met foto's en korte filmpjes vanuit de eigen tuin. Ook hoeft men mij niet te wijzen op het grote complotgehalte van de website zelf, wie mijn schrijven algemeen wat kent weet dat ik zelf kritisch sta tegenover al die zaken. Maar een aard korte samenvatting is wel aardig.

Ook in samenhang met de Partij voor de Dieren,  was het vorig jaar een roerig onderwerp, waar de skeptici nu flink over uitsloegen: Neem dit stukje uit 'Klopt dat wel'  Heel kort samengevat uitte de Partij VD Dieren zich eerstmaals bezorgd over de toenemende ongerustheid van mensen en de vele wáárneembare uitlaatgassen van deze objecten -die meer lijken op een grootschalige vliegoefening, dan af en toe een passerend vliegtuig- Naderhand trok de Partij beter een wat voorzichtiger conclusie: waarbij je mag menen, dat chemtrails als "niet bewezen" onzin is, want iedereen kan ze doodgewoon waarnemen in de vervuilende luchten die naderhand achter blijven. Wat niet bewezen is, is de vraag of het daarbij gaat om opzettelijke weermanipulatie of andere eerder kwalijke zaken, want wat stoten al die objecten nu uit?

Gaat het daarbij om doodgewone condens, uitlaatgassen of daadwerkelijk om (giftige) sproeimachines.
Nou, als je eens de foto's wat bekijkt mag je daar enige twijfels bij zetten, of het doodgewone uitlaatgassen zijn. De Partij VD Dieren deed er goed aan, ook gezien haar eigen geloofwaardigheid en politieke programma, dit thema niet te vergaande te benoemen. (Dan worden opeens hele hopen skeptici boos.) Terwijl de Partij een goed politiek beleid heeft, dierenbelangen doen er bijvoorbeeld wel degelijk toe.

Maar echt grappig wordt het wel, wanneer een weerman van de NOS vliegtuigsporen gaan afdoen als 'scheepssporen'  (Plaatjes en tekst uit Niburu)  :

"Terwijl RTL stiekem de idiote en inmiddels beruchte “schepen veroorzaken chemtrails” video heeft verwijderd, worden wij overstelpt met reacties van bezorgde burgers.  
Er komt een punt waarop mensen er simpelweg genoeg van hebben om te worden voorgelogen, terwijl ze dag in dag uit vanuit de lucht worden bestookt met chemische ellende. 
RTL mag dan hun video hebben verwijderd, ze zullen voor altijd de geschiedenis in gaan als de omroep die het publiek probeerde wijs te maken dat chemtrails worden veroorzaakt door schepen. 
Omdat de video weg is gehaald, hierbij een paar kenmerkende beelden eruit:
Maar, ho, wacht even, volgens onze weerman worden bovenstaande chemtrails niet veroorzaakt door vliegtuigen, maar door schepen. En om dat aan te tonen, laat hij het volgende plaatje zien :

Dus, de bekende rasterpatronen die worden veroorzaakt doordat vliegtuigen langs bepaalde airways/luchtroutes vliegen, zijn nu ineens de schuld van schepen. Dat is knap, want dan zouden ook al die schepen een rasterpatroon moeten varen" ....   
Niburu.

Onderstaande uit de website overgenomen, enkele plaatjes van deze ernstig vervulde hemelgewelven en luchten, men kan er over redetwisten of er hier sprake is van wel of geen opzettelijke weermanipulatie maar de plaatjes zelf hoeft niemand te betwijfelen. Voor nadere informatie zie de website :

morgen uit Waalwijk... Het wordt hier ook steeds erger met de strepen..

Zoetermeer..
 
Almere
 

 
Amsterdam
 

Nunspeet

Men moet zelf maar beoordelen of dit type luchten "normaal" zijn..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...