donderdag 31 augustus 2023

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -


'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our world, our culture, and anything humans are involved in. My film style equips motion graphics, and high-quality cinematography to explain and bring complex topics to you in ways anybody can understand.'  (Bron tekst onder docu.)




Als je het hebt over een groter kwaad voor het religieus geloof, dan allerlei vormen van het atheïsme, dan is het wel de óntmoedigende religieuze mafheid die in Amerika plaats heeft. Niet alleen komen de hebzuchtige geldgretige pastors/meervoudig miljonairs vaak er domweg met hun schreeuwerige bewoordingen voor uit, hoeveel The Money voor hen betekent, maar ze kunnen STEEVAST rekenen op een volslagen dwaas publiek, dat je de vraag doet stellen naar het IQ van de gemiddelde Amerikaan. Die schijnt beneden de 0.

Iemand moet hun gigantische landgoederen en meervoudige privé jets (wie heeft het dan nog over Bhagwan Sri Rajneesh/of Osho en zijn meervoudige mercedessen) betalen, en het goedgelovige - beter alles-gelovige publiek wil het kapitaal wel bij elkaar sprokkelen.
(Zijzelf verkiezen een bus-ritje.)

Het is daadwerkelijk een groot circus, de Amerikaanse kerk is geen gebouwtje meer waar wat personen een mis vieren, het zijn gigantische zalen vol mensen, en de psychologie leert je het overige wel over wat indoctrinatie en hersenspoeling is bij een massa.

Je ziet wáárlijk een gestorven man op de tribunne in een doodskist, die tot leven wordt gewekt door een pastor, de man gaat met openstaande mond overeind zitten.😀 Een ander pastor zwaait wat in het luchtledige en een hele groep mensen uit publiek valt zomaar om.
(Heeft de man ze mogelijk ingehuurd?)
   
Zouden deze pastors werkelijk gelovige lieden zijn, dan zouden ze niet aan dit ongelofelijke bedrog meedoen, het zijn in waarheid geldbeluste lieden, materialisten, deze maken het oprechte geloof, in zoverre je in deze wereld nog van oprecht geloof kunt spreken - volslagen belachelijk en kapot. 

Het is van groot belang (vind ik) dat ze worden Exposed, een gelovige gemeenschap die zich aan deze volslagen kul overgeeft, is geen gelovige gemeenschap. Deze lieden maken van geloof een Hocus Pocus beweging, ze spreken openbaar over hun loutere zelfverrijking, wat maakt het uit, hun publiek is toch volslagen mal...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...