woensdag 20 april 2022

'Originele video huilend Mariabeeld tijdens Jomanda en Robbert podcast Pasen'

'Robbert Van den Broeke:

"Lieve mensen. Hier kunt u fragment van originele video zien en met extra ingezoomde beelden herhaald achter elkaar van het spontaan huilende Mariabeeld dit gebeurde tijdens het beluisteren van de Jomanda en Robbert youtube podcast met Pasen 2022 u hoor op de achtergrond dat de podcast aan staat"  :




Het simplisme van mensen is welhaast angstwekkend. Van Den Broeke heeft Nederlands grootste oplichteres weer helemaal terug op de Bühne gehaald. Dat is niet verwonderlijk, want ze passen wat de bedriegerij aangaat goed bij elkaar.

Maar als een van zijn volgers zegt, "een beeld kan toch niet zomaar huilen" moet je er bijna van walgen, want ga je zomaar alles geloven wat deze oplichter overheen jaren al bij elkaar heeft gesprokkeld? Inclusief zijn vele volgens hem 'spontaan ontstane' boodschapjes op zijn voorhoofd?

Geloof en bijgeloof kan men weliswaar afschilderen als tamelijk onschuldig, maar de realiteit is dat wanneer men mensen alles kan wijsmaken, er alles behalve een onschuldige vorm van amusement overblijft.

Hieronder de reactie van Yomanda, je moet voor de malheid eens de reacties daaronder lezen, origineel op YouTube:


P.S. Als je daadwerkelijk óplet zie je dat dat Mariabeeld helemaal niet huilt. Zie jij tranen vloeien? Ik niet. Hoog tijd dat Skepsis weer eens ingrijpt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...