zaterdag 4 december 2021

De video die het OM kwijt was: gewelddadige arrestatie in tankstation

Gisteren was er een filmpje op Internet van een Poolse man die al jaren in Nederland woonde en werkte, de man stond in een benzinestation en voelde zich totaal niet goed. 

Hij was verward en bang in zijn hoofd en stond daar minutenlang. Hij vroeg de bediener om de ambulance te bellen. 
Maar blijkbaar had een politieman met hond ‘die oproep’ mede opgevangen. Die man kwam dat tankstation binnen en begon na enkele minuten een gevecht tegen die arme man, hij begon er gewoon op los te slaan. 
Tot grote schrik van de Poolse man smeet hij opeens zijn bepaalt niet ongevaarlijke hond (die was immers opgeleid) naar die man zijn lichaam. De man liep daar over zijn heel lichaam bijtwonden van op. 
Daarna werd hij naar buiten getrokken en zag je dat de hondenman hem nog een paar maal flink schopte.

Een door en door walgelijk relaas. 
Dan te bedenken dat de Poolse man voor het gerecht moest en werd aangeklaagd wegens schade: Hij maakte echter geen schade bij opzet maar greep naar dingen in die zaak om zichzelf ermee te weren tegen die gek en zijn hond. 

Hij werd schuldig bevonden, maar de rechter oordeelde dat hij al genoeg schade had opgelopen (manman, de man had een regelrecht trauma ervan opgelopen en zei bijna huilend en bevend hoe die hond hem had gegrepen.) 

Die hondenman echter kwam overal lekker vanaf. (stel het je gewoon eens even voor, een verder voorbeeld van hoe verrot justitie is).

De beelden werden naderhand echter vrijgegeven, ze waren bij opzet teruggehouden geweest, ook dat is een staaltje leugenachtigheid van de Nederlandse staat natuurlijk – ze wilde die man en zijn hond beschermen, immers ‘het gezag'..

Hier dit filmpje.
Het maakte me echt kwaad, dat ónvermogen van iemand die niet in staat is een verwarde bange man te herkennen, die niets meer nodig had op dat moment dan positieve hulp van dokter of ambulance :





Dan te bedenken hoe er in politieke kringen telkens wordt gereageerd op vernielzuchtige demonstranten, ook door Rutte pasgeleden a.g. Rotterdam, maar hoe 'dit' allemaal onder tafel wordt geveegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...