donderdag 21 juni 2018

'Nare buren"

Onderstaande filmpje en links naar de vier andere over de terreur van buren, de teksten onder de filmpjes van de bewoners spreken aan, omdat ze goed laten zien hoe het hedendaags algemeen beleid is van woningcorporaties, en het totaal lakse optreden :


Gepubliceerd op 23 mrt. 2007
"maart 2006 hing dick koster van st.nicolaasweg 22 over schutting ons op te wachten. stampen tegen schutting. sloeg mijn moeder en bedreigde vervolgens mij om het filmen te voorkomen. probeerde ruit in te slaan met dronkende kop en bedreigde ons. dit is een voorbeeld van vele geweldadige uitspattingen van dit asociale gezin, die ik op video heb. dat zijn de nette buren. lasteraars, leugenaars, dierenmishandelaars en mishandelden een vrouw van 71 bij haar in huis. bewijs is er van alles en ze komen hier niet mee weg."
Nare buren 2 :
Gepubliceerd op 23 mrt. 2007
"aanval nieuwjaarsmorgen door asos van st.nicolaasweg 22 in bunschoten op ons. hingen weer over schutting heen sochtends in de vroegte, betrapte ze, dreigen, schelden, gooien met bierflesjes en dreigen met mes volgden. corporatie deed niets en weigerde ook maar iets aan de overlast te doen doch heulde met de ascocialen samen tegen ons en liet hen vrij tot vijftien ruiten in te gooien. dieren te mishandelen, vuurwerk in huis te gooien op mijn moeder dat er brand uitbrak, vernielen, dreigen, lasteren, schelden, dagelijkse drugsfeestjes, harde muziek, brand stichten en alles maar ontkennen, maar het staat allemaal op papier en video. corporatie hield alles weg en heulde samen met ze. geen van allen zullen ze de dans ontspringen."
Nare buren 3
Gepubliceerd op 23 mrt. 2007
"dak van asocialen kosters van st.nicolaasweg 22 waaide voor de zoveelste keer over onze schutting. opnieuw vernielingen aan fiets en potten. corporatie negeerde de overlast en vernielingen op ieder gebied. complot om het over onze rug op te lossen. asocialen die hier al dertien jaar geleden woonden en huis uit moesten, vernielden destijds ook al spullen bij ons en tante en anderen. ruiten ingooien en veel meer. nu kwamen ze met leugens in dit huis naast ons en meteen begon het gedreig en geterroriseer. moederlief die veelvuldig van de drank sipt, liet alles toe. lachtte het hardst mee en vervolgens met lasteraar h.h. bonner klachten schrijven op zelf gecopieerde papieren om elkaar in te dekken. geen van onze klachten en meldingen werden beantwoord. en de overlast en vernielingen en bedreigingen gingen zonder stoppen door. de corrupte politie weigerde iets te stoppen of aangiften op te nemen en speelde het spel ook mee. zo werden wij belaagd en belasterd."
Nare buren 4
Gepubliceerd op 23 mrt. 2007
"h.h.bonner ontkende klein kind in wc te gooien. dit gebeurde dagelijks en langdurig. met grove aanpak werd kleine jongen in wc gekwakt als ze een gekke bui had. ze ontkende dit en deed het toch. dit is een opname van veel bewijsmateriaal om haar leugens te ontmaskeren. wat ze allemaal heeft aangericht is met geen pen te beschrijven. liegen en lasteren en fantaseren. vol wrok ging ze voort met haar bedrog over ons. lak heeft ze aan alle regels en ze doet wat ze wil. mensen tegen elkaar opzetten en opstoken waarna ze zelf op achtergrond staat te giechelen. alles om ervoor te zorgen dat ze door kan gaan met alle overlast.konijn heeft ze van ons verduisterd en veel meer."
Nare buren 5
Gepubliceerd op 23 mrt. 2007
"feest , het zoveelste dagelijkse feest met allerlei schorem, met gezing en geschreeuw, scheldpartijen en veel meer. in deze clip zit het tuig op st.nicolaasweg 22 te zingen hiep hiep hoer richting mijn moeder, dat was een regelmatig gehoor van dit uitschot. corporatie noch politie deden er iets aan. zo konden ze alles doen wat ze wilden en vervolgens klagen over ons. dit ging iedere dag en anderen zoals nummer 24 die ons in de rug stak met haar valse verraderlijke gedrag, hield hen de hand boven het hoofd terwijl ze zelf ook over hen kletste, als ze maar gratis kon eten en drinken en dan sprake christien veen wel even mee. allemaal zullen ze hun verantwoording niet ontlopen, net zoming als de corrupte ambtenaren van het waardeloze lokale politiekorps."
(De teksten staan onder de youtube filmpjes. Ze zijn zó gekopieerd, gebrek aan hoofdletters en andere fouten liggen niet aan mij.)

Waarom dit stukje? Omdat ik het om redenen herken. Ik heb de letters verdikt onder de filmpjes waarin staat dat politie en woningcorporaties niks doen, hoeveel mensen herkennen zich in dat feit?
Het lijkt er eerder op, dat woningcorporaties steun bieden aan de verkeerde partij (de eigenlijke oproerkraaiers en a- socialen die Nederland rijk is.) Politieoptreden is vaak een zeer lakse bedoening bij zulk soort conflicten.

Om die redenen moeten sommige mensen jarenlang buren dulden uithouden en verdragen, die de boel continue op stelten zetten of de constante treiterijen en pesterijen ervan. Dit is namelijk óók een stukje hedendaags wáárdeloos Nederland..

De klagende en 'zeurderige' mensen, (dit etiket valt al snel bij woningcorporaties) worden de verliezers, de pestende en treiterende buren, (die doorgaans de feiten omkeren in hún voordeel) hebben enkel meer reden om te lachen. Er valt trouwens veel te zeggen over het beleid in Nederland aangaande woningcorporaties, het is behoorlijk godgeklaagd dat mensen die jarenlang ergens fijn kunnen wonen, van de ene op de andere dag 'nieuwe buren' krijgen, die hun hele woonplezier kapot maken.

Maar de 'veel klagers' die al te vaak aankloppen bij onder andere woningverenigingen worden bestempeld tot de "lastige mensen", omdat het woonbeleid wettelijk zo goed als niks kan doen (of wil doen, om de druk in elk geval te versterken) vanwege de rechten van huurwoning bewoners. Men zal een gerechtelijke procedure moeten opstarten om mensen met goede redenen uit huis te plaatsen. Waarschijnlijk is dat al te vermoeiend voor menige wooncorporatie. Men beveelt daarom de niet-aso's om uit te kijken naar een andere woning, terwijl de aso's beschermd blijven..


Dit is ook een beetje mijn verhaal. Maar ik acht het te persoonlijk er teveel op uit te weiden..

Aangaande de YouTube filmpjes, waar er zovele zijn over (meest ordinaire) burenruzies, dit is één kant van een verhaal en daarom is het onfair. Zij maar erbij gevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...