vrijdag 26 januari 2018

Aanhangsel: Steven Greer (Over alien ontvoeringen en dierverminkingen)

- Kort vervolg op voorgaande. -
 
Aangaande dierverminkingen en alien-ontvoeringen, dient men te onderscheiden. Dierverminkingen zijn geen "suggestieve gebeurtenissen", in tegenstelling tot alien-ontvoeringsverhalen. Deze afzichtelijke realiteit is bewijsbaar plus tal van foto's. Daarentegen zijn alien abductions veelal suggestief, of ze spelen zich af in een andere sfeer (waar een ieder het zijne van mag vinden.)
 
Kwaadaardige aliens..
Voor mensen die positief staan jegens de voorstelling van bezoek door buitenaardsen, zijn de naargeestige abductie-gevallen (met een groot suggestief gehalte) als ook de (niet suggestieve maar reële) dierverminkingen niet te rijmen met een vredelievende buitenaardse soort. Men zou zich dan ook eerst in gevallen van dierverminking moeten verdiepen voordat men, zoals sceptici eigen is, alles van dezelfde tafel veegt. 
Hiermee wil ik niet zeggen dat dierverminkingen onmogelijk door mensen zouden kunnen zijn uitgevoerd, integendeel, ik betwijfel het nauwelijks dat het mensenwerk is. Wat ook de bedoeling ervan mag zijn. 
 
UFO Wijzer schrijft in een van zijn artikelen over dierverminkingen :
'De veeverminkingen, ook wel dierverminkingen genoemd omdat het niet uitsluitend bij vee voorkomt, doen zich al vele tientallen jaren voor. Deze verminkingen zijn in niets te vergelijken met wat menselijke dierenbeulen doen. Ook zijn het absoluut geen roofdieren die deze specifieke verwondingen toebrengen. De FBI heeft er 40 jaar onderzoek naar gedaan en NOOIT een dader kunnen arresteren, omdat menselijke sporen ontbreken. We hebben het hier niet over slechts een paar verminkingen, het gaat inmiddels over vele tienduizenden! En niet alleen in de VS, maar overal ter wereld en ook in Nederland.
Overheden, veeartsen en sceptici beweren tegen beter weten in dat het satanische sektes of roofdieren zijn, maar de gebruikte technieken en waargenomen vreemde fenomenen tonen onomstotelijk aan dat het geen sektes of roofdieren zijn die het doen. Er zijn verschillende vormen van deze verminkingen, echter de meest voorkomende verminkingen zijn die waarbij op chirurgische wijze een oog, een oor, de tong, een deel van het kaakvlees, de voortplantingsorganen en het rectum zijn verwijderd.
Er is overtuigend bewijs dat duidt op een techniek die wij niet kennen en er zijn honderden ooggetuigen van vreemde toestellen, of lichten in de lucht en op de grond in de weides. Dit is een fenomeen dat smeekt om onbevooroordeelde aandacht. Spot en ontkennen is geen optie!'
De feitelijke gebeurtenissen en bewijzen liegen er niet om. Het gemak waarmee sceptici dit afdoen is inderdaad zinloos, de met precisie eruit genomen ontbrekende organen of andere missende delen van dieren - en het ontbreken van bloed, kan geen werk zijn van roofdieren. Die zijn doorgaans niet zo precies en nauwkeurig met de voorkeur van hun voedsel. (Bekijk het hier.)

Daarentegen heb ik altijd twijfels wanneer ufo-websites of andere ufo onderzoekers zeggen, dat mensen dit onmogelijk kunnen doen, (mensen konden vergelijkend onmogelijk de piramides bouwen, -volgens Erich von Däniken en volgens Steven Greer was dat werk van buitenaardsen- ze kunnen ook geen complexe graancirkels maken, en mensen zijn niet zo wreed enzovoort.) De vraag die daarop volgt is, wat zouden deze "aliens" dan in vredesnaam doen met die verzameling aan organen en ledematen? Wanneer er ook maar iets van waar zou zijn, zouden we dan niet moeten afrekenen met het beeld van vredelievende aliens?

Dr. John H Altshuler "ET" Cattle Mutilation's are a Human Hoax - Dr. Steven Greer
Ik weerspreek Greer niet dat dierverminkingen mensenwerk zijn, maar ze rangschikt onder "false flag" met als doel om 'aliens "bad" neer te zetten'. Afgezien ervan of je wel of niet gelooft in buitenaardse bezoekers, is het maar de vraag of ze vredelievende zijn of niet. Het meest direct voorbeeld van superioriteit is de mens zelf. Neem een buitenaardse beschaving die dominanter is dan de mens, zou de mens dan niet ook onder 'de dieren' worden gerangschikt?
 
Meer suggestief zijn de alien ontvoeringsverhalen, dit is niet tastbaar en bewijsbaar in dezelfde zin, daarover schreef ik reeds : Hier.
 
De verklaring van Steven Greer is behoorlijk onzinnig, welke geheime organisatie haalt mensen des nachts uit hun bed, en neemt ze mee in ruimteschepen? Waarbij opgemerkt dat de wetenschappelijke kennis nog lange niet in staat is om gedachten te manipuleren en mensen 'valse beelden' mee te geven. Laat staan dat het om een stel acteurs gaat. En dat allemaal om juist de wereld te overtuigen van de "slechtheid" van aliens.

Hierover nog een aardig artikel uit het Reformatorisch dagblad
In dit artikel enkele citaten van Susan Blackmore :
"Volgens de Britse journaliste Susan Blackmore, werkzaam voor dagblad The Guardian, is er bij de ontvoerden sprake van een zogeheten slaapverlamming. Tijdens een slaapverlamming bevindt de persoon zich in een toestand tussen dromen en waken in, waardoor hij zich niet kan bewegen maar wel hallucinaties kan krijgen.
Blackmore heeft ruim honderd ontvoeringsgevallen verzameld. Het valt haar op dat de personen in kwestie zich in een slaap-waakfase in hun slaapkamer bevinden en zich niet kunnen bewegen. Ze voelen zich daardoor hulpeloos. Volgens hen gebeuren de ontvoeringen echt, maar objectief kunnen er geen aliens in de slaapkamer worden waargenomen." 
Verder is het artikel niet bijster objectief, men vergelijkt alien ontvoeringen met demonische machten, men zou het een moderne versie ervan kunnen noemen, gezien de inhoudelijkheid van deze verslagen. Ideeën en collectieve beelden van mensen gaan met de tijd mee, waar men vroeger nare fantasieën had over demonische machten zijn dit heden kwade buitenaardsen die akelige proeven met mensen doen zonder enig medegevoel daarbij.

Anderzijds hebben beiden toch weinig samenhang. Laat staan samenhangen met out of body en bijna dood ervaringen (volgens dit artikel.) Wel schijnt het voor veel van deze ontvoeringsverhalen zo dat het niet gaat om louter objectieve fysieke gebeurtenissen.

Alien ontvoeringsverhalen zijn van een beduidend andere categorie dan dierverminkingen, over laatste kan men niet ontkomen aan bewijzen. Maar er is ook nul bewijs dat het iets heeft te doen met een buitenaardse ingreep. Net zo weinig is er een bewijs dat alle graancirkels die tot op heden zijn ontdekt iets hebben te doen met 'buitenaardse kunstenaars'....................
 
Een vreemd staaltje van dierverminking, waarbij een dier dood op een hoogspanningskabel lag. Dit laatste lijkt mij overigens eerder opzet, het lijkt er meer op alsof iemand hiermee iets wilde 'suggereren', je mag je afvragen of er inderdaad van die gekke mensen zijn die dieren verminken met de bedoeling daarmee een beeld over te dragen van kwaadaardige buitenaardse invasies. Niet uitgesloten, want met onzin doe je altijd goede zaken..
 
slot/
Hier vertelt Steven Greer "Stagecraft: Man Made "UFOs," Antigravity and Alien Reproduction Vehicles" - Volgens Greer is het allemaal man made. 
 
Mensen zouden rondvliegen in anti-graviteit vliegtoestellen. Waaronder de bekend geworden "driehoeken". Allemaal "False Flag". Greer doet een hoop verhalen die op niets toetsbaar en bewijsbaar zijn. Hij beweert dat buitenaardse technologie door mensen al lang geleden is buit gemaakt, en dat hun technologie wordt nagebouwd in door mensen vervaardigde vliegtoestellen die er buitenaards uitzien. Of beter, het is niet meer te onderscheiden, want buitenaardsen en mensen vliegen als men hem gelooft in soortgelijke toestellen rond... 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...