zondag 24 september 2017

De wereld eindigt op 23 september, 脷h.. "Gisteren"

馃槃Website '9ForNews' kondigde aan dat er een voorspelling werd gedaan die inhield dat de wereld zou eindigen op de 23ste -g茅茅n vergissing-  Gisteren dus :-)   :
'TV-uitzending onderbroken door mysterieuze boodschap over aliens en Armageddon. Dit is hoe mensen erop reageerden
Amerikaanse tv-kijkers keken donderdag raar op toen de uitzending plotseling werd onderbroken door een doembericht.
Geschokte kijkers zagen opeens een noodbericht in beeld komen, waarna een mannenstem waarschuwde voor een buitenaardse invasie en het begin van de Armageddon.
De bizarre waarschuwingen werden uitgezonden in de omgeving van Orange County in de Amerikaanse staat Californi毛.
Extreem gewelddadige tijd
De onbekende man zei: ‘Besef je dit: we gaan een extreem gewelddadige tijd tegemoet’ en dat ‘de wereld eindigt op 23 september’. 
Reddit-gebruiker smittenkitten77 ontdekte dat deze uitspraak was gedaan in het christelijke radioprogramma Insight for Living met Chuck Swindoll.
“Het was net of Hitler aan het woord was,” vertelde Stacy Laflamme aan de Orange County Register. Ze voegde toe: “Het klonk als een radioboodschap die op tv werd uitgezonden.”
Het is nog onduidelijk of de boodschappen met opzet of per ongeluk zijn uitgezonden. De kabelbedrijven weten niet hoeveel klanten de waarschuwingen te zien kregen.
Er wordt nog onderzocht waar het signaal precies vandaan kwam. Veel tv-kijkers waren naar verluidt erg geschrokken van de uitzending'  :
NEW Unexplainable CTV Emergency Message (September 21)
'Area 51
In een filmpje van de uitzending, dat op YouTube is gezet, wordt gesproken over contact met aliens die het militaire establishment hebben ge茂nfiltreerd, met name Area 51.
De website Gizmodo wist te achterhalen dat het hier gaat om een boodschap die Art Bell van radioshow Coast to Coast AM in 1997 kreeg van een man die claimde in Area 51 te hebben gewerkt.' 9ForNews.
Hier een complete uitzending van 'Coast to Coast' over het te verwachten wereldeinde
(Coast To Coast AM - September 23, 2017 End of the World, Open Lines)
Twee en een half uur v贸贸r de "finale" .. GISTEREN....

Ook hier wordt het wereldeinde aangekondigd "GISTEREN"
"Volgens de christelijke numeroloog David Meade begint het einde der tijden op 23 september 2017. Op basis van cijfers uit de bijbel heeft hij berekend dat komende zaterdag het einde der tijden aanbreekt, zegt hij in The Washington PostZijn theorie is alweer onderuit gehaald door een wetenschapper van NASA. Maar toch leek het ons een ideaal moment om op een rijtje te zetten wat je nog gedaan moet hebben in Dordt voordat de wereld vergaat."

Extra noot: Ik ben er tamelijk van overtuigd dat de wereld eenmaal eindigt, dat wil zeggen de wereld zoals die in de huidige situatie bestaat. (De wereld zelf draait immer door, ook zonder mensen.) Maar ik zou ervoor willen stemmen, dat bij elk doemscenario dat niet uitkomt, de fabeltast een bepaalde boete moet betalen omwille het zaaien van onrust.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...