zaterdag 26 augustus 2017

Over Ronald Bernard - het gaat door..

In 9ForNews gaat het nog wat door over 'Ronald Bernard', die ook de skeptische aandacht kreeg van 'Klopt dat wel'  (Altijd goed sceptisch te zijn, al schijnt mij -Klopt-dat-wel- onderhand een eigen cultus.)
'De meeste mensen zitten in een soort van droom, een Matrix, die niet de werkelijkheid is. Dat zegt Ronald Bernard, een insider uit de financiële wereld, in een nieuwe video.
Er zijn volgens hem een paar slechte mensen op aarde die hun ding kunnen blijven doen, terwijl de goede mensen niets doen. “Die satanisten, f*ck ze!” zegt hij. “Dat is nog maar een klein, zielig groepje.”
Orgaanhandel
“Via familie kreeg ik verhalen te horen van verpleegkundigen die waren uitgezonden op missie naar India om ontwikkelingswerk te doen,” zegt Bernard. “Die mensen kwamen na vier à vijf jaar afgebrand en volledig getraumatiseerd terug naar Nederland,” vervolgt hij. “Niemand mocht het weten. Maar waar ging het om: kinderen, orgaanhandel,” zegt hij. “Die kinderen leven nog op het moment dat ze de organen eruit halen.”
Zieke wereld
Hij merkt op dat jonge meisjes in Engeland massaal worden verkracht en dat de daders worden vrijgesproken. “We beschermen onze eigen kinderen niet. Wat is dit voor een zieke wereld?”
Begin bij het beschadigen van de kinderen en de wereld wordt nog zieker. “Het is een boterbriefje voor de Derde Wereldoorlog en de totale vernietiging van de mensheid.”
Niet zomaar
Over de kringen waar Bernard zich in begaf zul je volgens hem op het internet eigenlijk niets vinden. “Ik ben niet zomaar in de financiële wereld beland.”
Hij eindigt met een positieve noot: “Ik merk dat steeds meer mensen opstaan en begrijpen dat zij de verandering zijn.”
Bron: 9ForNews

Twee reacties onder het artikel die toch vooral iets zeggen:
)marc..)
"Ik hoop dat deze mens niet wordt “de stem van een roepende in de woestijn” …    
(Fr..)
"En die meneer wil dat je jouw geld in zijn bank steekt"…

Eerder dan al de spookverhalen van deze man, krijg je de indruk dat hij gedreven wordt door de enige ambitie om een eigen bank op te richten. Als je 'partners' wilt uitschakelen helpt een sterk verhaal, tegelijk heeft de man naar al zijn zeggen jaren deel uitgemaakt van die financiële beweging die hij gitzwart maakt. Waarom geeft de man zijn eigen vermogen niet weg aan de armen der wereld als het hem zo dwars zit?
Wat hij betoogd is inhoudelijk niet eens dusdanig schokkend. Elk jaar verdwijnen er al wereldwijd een aantal mensen waaronder kinderen helemaal spoorloos. Er kan daarbij wel degelijk sprake zijn van ernstige misdrijven. Het is ook geen geheim dat vermogende der wereld grootschalig belasting ontduiken en evenmin dat de banken oorlog financieren en daarmee de wereld ellende.

Ronald Bernard leeft in elk geval nog, wie zulke "geheimen" prijsgeeft loopt veel risiko's, of is daar misschien wederom een reden voor? Wat houdt Bernard zélf verborgen, zo zie je maar.. we worden alle complotgelovigen als we niet oppassen...

Deel 3 op YouTube.
Ronald Bernard, deel 3 - Onthullingen van een insider (NL) :
 
"17 000 kinderen per dag sterven alleen al aan honger en dorst. Zijn we helemaal van beton geworden met z'n allen. Wat is er met deze wereld mis? Mij gaat het erg aan het hart" ....... 
 
Dat is nog eens een complot, volop leven en tegelijk al dood zijn....
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...