maandag 31 juli 2017

Waarom is er geen gevoel voor dieren?

‘Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam. 
"AMSTERDAM-NOIR-30 miljoen varkens per jaar en bijna geen varkensboeren.Weg met die onmenselijke ‘Christelijk’-slachters van dieren! Donderdag 27 juli zijn 20.000 varkens een gruweldood gestorven.
De Misdadige Reputatie van de ‘CDA-Varkensbaron Adriaan Straathof’  is niet misselijk: Die Gangsters had lak aan alles en kwam nog ermee weg ook onder de corrupte en onmenselijke PvdA staatssecretaris Martijn van Van Dam’, want in Duitsland mag hij nooit meer in de buurt komen van Varkens. 
De grootse ‘Gangster-Varkensbaron Adriaan Straathof’ van Nederland en wellicht van de Wereld heeft jarenlang een spoor van dierenleed achtergelaten die zijn weerga niet kent, de grootste stalbrand aller tijden was donderdag het absolute dieptepunt. Alle 20.000 varkens uit de megastal de ‘Hel van Knorhof’ in het corrupte Gelderse Erichem kwamen op een vreselijke wijze levend om in de vlammen. Straathof is berucht in het dorp."
Bron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...