dinsdag 16 mei 2017

'UFO Over Santa Clarita'

Het is niet uitgesloten, dat de vele UFO FAKE filmpjes op Internet een bepaalde functie hebben. Je kunt je geen betere methode voorstellen, dan om een bepaald fenomeen te ontkennen, het ridiculiseren ervan is.
Als je iets daadwerkelijk wilt geheimhouden, vanwege de gevolgen en implicaties van een gebeuren, en er spelen allerlei andere factoren mee, is het ridiculiseren ervan het meest effectvol.
 
Je kunt je voorstellen dat het voor wereldmachten, en allerlei machtsorganisaties van belang is, vanwege hun eigen verschillende posities in de wereld, om de geloofwaardigheid onderuit te halen van iets, dat waarschijnlijk grote gevolgen zou hebben, want men weet niet waarmee men te doen heeft.
 
Ik heb zelf verschillende jaren waarnemingen gedaan van objecten, waarover ik hier niet uitweid, maar waardoor ik er tamelijk van ben overtuigd dat UFO's bestaan. Waar deze vandaan komen is niet duidelijk en hoe zij hier zijn gekomen is vanuit het huidige technologische peil vrijwel onmogelijk. Dat mensen nog niet in staat zijn om echte ruimtevaart te bedrijven wil echter niks zeggen.

(De mens als zodanig die zich nog steeds graag beschouwd als een middelpunt van iets, kan nauwelijks aanvaarden dat er misschien intelligenties bestaan die de zijne als een schaduw achterlaten, men is apetrots op wat men heeft bereikt qua kennis en technologie, en die "beker" laat men niet zomaar afnemen door een zichzelf nogal wat menende 'super-beschaving'.)
 
Ten tweede vrezen de wereldmachten de macht van een dergelijke super-beschaving. Ik heb altijd betwijfeld dat mogelijke buitenaardse bezoekers een boodschap hebben aan de wereldmachten of haar militaire apparaat, of andere machten (die overal op de wereld ellende zaaien) Ze komen voor de 'mens' en de planeet aarde. Een officiële landing zou waarschijnlijk nog minder voorstellen dan deze die toch in geheimhouding plaatsvond in de film Close Encouters of the 3 kind (Steven Spielberg). Zouden ze geen negatieve bedoelingen hebben dan zouden ze elk moment zomaar ergens met een bewijs kunnen komen. Ook geloof ik niet dat wereldmachten dit "bewijs" zouden kunnen tegenhouden.
 
De vele UFO meldingen die wél een waarheidsgehalte hebben, lijken tot heden toe het meeste op een voorbereiding, het kan evenwel zijn dat we wel degelijk worden bezocht door een ongekende macht, die niet meer doet dan af en toe hun 'aanwezigheid'  laten opmerken. Het is zelfs niet uitgesloten dat ze de mens vrezen, die te hard pronkt met de veren van macht en industriële wapens en die zijn agressieve levenshouding nog lang heeft niet afgeleerd   :
 
 

3.338.433 weergaven.
  
Fake UFOs dienen goed als het ridiculiseren van het verschijnsel zelf.............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...