zaterdag 20 mei 2017

'REAL UFOs Making Crop Circles Caught on Camera'

Een opvallend filmpje van oplichtende objecten of 'bollen'  werd gemaakt in Juli 2010 in Wiltshire en heeft opvallende kenmerken van wat je zou verwachten bij het waarnemen van oplichtend objecten. Een kenmerk van een echte waarneming is nu juist het tegenovergestelde van al te opvallende objecten met bijvoorbeeld een duidelijke ufo-vorm, het gaat dan eer om oplichtende objecten waarvan je niet direct de vorm waarneemt. (Voor mij is dit althans een goed kenmerk van niet nader te identificeren objecten in tegenstellingen tot de massa's aan getoonde fakeopnames. Over dit laatste vond ik nog een interessante korte docu. over de befaamde Billy Meier met zijn goeroeachtige bebaarde uiterlijk die grandioze ufo opnames maakte, slechts van de deksel reeds van een vuilnisbak.)   
 
Wanneer je echt bent geïnteresseerd in de vraag of er niet nader te identificeren objecten bestaan, met een mogelijkheid (Let wel) van een buitenaardse afkomst, dan doe je er het beste aan eerstmaals af te rekenen met de grote hoeveelheden waarschijnlijke fakeopnames.
 
De spreekster in onderstaande filmpje is dol enthousiast over de lichtende objecten aan de vooravond van een ontstane graancirkel in Engeland (waar de graancirkels hoofdzakelijk ontstaan) , maar de opnames doen niet reëel aan. (Het idee wat je erbij krijgt laat het onderstaande filmpje zien, daarbij gaat het om het oplaten van een "wensballon". Afgelopen jaar stond ikzelf wat verbaasd te kijken naar hele hordes wensballonnen die in het luchtruim voorbij kwamen, naast al het vuurwerk. Ik blogde er nog over (oude blog) maar het raadsel werd al snel opgelost) :
 

 
Ditzelfde filmpje kwam ik overigens ook elders tegen, zie hieronder :
 

 
(Crop Circles Are Not Man-Made 5/17/17)
De objecten hebben een tamelijk zichtbare vorm, en lijken op hete luchtballonnen of fakkels, die in het ruim zweven. De daarop blijkbaar ontstane graancirkel in het daglicht wil de suggestie opwekken dat dit samenhangt met de avondlijke lichten. De granen hebben opvallende kenmerken, ze schijnen o.a. met trossen samengebonden. Telkens wordt gezegd dat mensen deze graanformaties niet kunnen maken, de omvang ervan schijnt welhaast onoverzichtelijk, de patronen en de schoonheid ervan zie je alleen vanuit een bepaalde hoogte in de lucht. Maar waarom zouden zogezegde 'buitenaardsen' zich bezighouden met kunst in het graan? Zijn deze wezens hoog esthetisch, sensitief en gevoelig voor kunstvormen? En waarom zouden mensen dit niet kúnnen, dat is maar een bewering.
 
Hieronder zie je hoe een 'wensballon' wordt opgelaten :
 

 
De opvlammende objecten boven Wiltshire lijken er wat op, het schijnen zwevende objecten en geen motorisch aangedreven objecten. Als je al het gekwebbel van YouTube achterwege laat kun je voor jezelf helder een beeld vormen van wat je ziet....
 
Het graafschap Wiltshare is om allerlei figuren en monumenten bekend, onder andere de figuur van het 'witte paard' , en 'Stonehenge'  :
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...