vrijdag 29 april 2022

'Varkens in de Nauw'

 Als je onderstaande plaatje ziet, van dit varken wat zo ingeklemd zit, vastgezet feitelijk, vraag je je vanzelf af, welke mensen zulke 'dingen' uitvinden? 

Zijn dat mensen geweest (uitvinders??) die het werkelijk geen ene mallemoer kan schelen, of dieren nog op wat voor manier ook een NATUURLIJK Bestaan kunnen leiden. maar die uitsluitend in gedachte hadden, wat is het meest makkelijk voor de boeren? Dat laatste lijkt mij wel het overheersende feit. 

Waren dat net zulke uitvinders, als bijvoorbeeld de uitvinder van de 'muizenval'? Je moet toch een sadistisch trekje hebben, om iets als 'een muizenval' te bedenken. Of wat de zeggen van die absoluut weerzinwekkende 'kuikenversnipperaars'. Is dat allemaal Made In Holland? 

Ik heb er geen woorden voor, hoe mensen met levende en bewuste schepsels omgaan, met een intelligentie die zoals verondersteld honden overstijgt.

Waarom is dit in elke samenleving "tolerabel" en in de heersende politiek?



Uit de Twitter van dieractivist John Oberg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...