zondag 12 september 2021

BBC meld instorting WTC7 23 minuten voordat het echt gebeurt...

Een van de 'leukste' fragmenten, waarbij je de "complot-denkers" het toch niet kunt kwalijk nemen.. is het onderstaande Nieuwsprogram van de BBC, waarbij een nieuwsverkondiger "het reeds gevallen" Gebouw Nummer 7 van het World Trade Center (Salomon Brothers Building) aankondigt. Onderwijl staat het gebouw nog piekfijn op de achtergrond, direct rechts van haar hoofd. Terwijl ze verder praat over het ingestorte gebouw, wat dus niet is ingestort, blijkt de nieuwszender er na minuten achter te komen dat er ergens 'iets niet klopt'. Dan zou er opeens een storing zijn opgetreden in de uitzending en valt het weg.

Dit doldwaze nieuwsfragment is dusdanig ingrijpend, mits de kritische argwanende mens wakker werd, dat het eigenlijk grote vraagtekens en opschudding moest veroorzaken.

Hoe kon de BBC berichten over een instorting van een toren die op dat moment zichtbaar NIET was ingestort? Dit een dag na elf september 2001 : 20 jaar na dato:





Tekst onder deze video:
Hoe kan de BBC een persbericht ontvangen over een 47 verdiepingen tellend gebouw dat instort, 23 minuten v贸贸rdat het werkelijk gebeurd? Het gaat hier om WTC 7, een gebouw waar o.a. de CIA, de NSA en de schuilkelder van burgemeester Guilliani zich bevonden. Dat een stalen constructie door een paar kleine brandjes instort is al vreemd genoeg, maar als het bericht hiervan al ruim 20 minuten van te voren naar de pers verstuurd word, da's wel heel raar. Op de achtergrond staat WTC 7 nog in volle glorie, terwijl de verslaggeefster ter plekke meld dat dit gebouw net in elkaar is gestort. Tja, dat soort dingen kunnen gebeuren, in een live-uitzending ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...