dinsdag 13 oktober 2020

De volgende uitbraak: Bill Gates voorspelde pandemie in 2015 bij TED Lezing

Tja, hoe ontstaan samenzweringstheorieën? In een TED serie van 2015 komt Bill Gates tevoorschijn. Let dus even op het tijdstip, de opname is van 3 april 2015.

Bill gates heeft het over de ergste angst in eerdere tijde, voor een 'nucleaire oorlog', maar zegt dan: Het grootste risico van een globale ramp, is er niet een van een atoomaanval. In plaats daarvan ziet het er "zo" uit, waarbij een beeldje van een virus. Als iets meer dan 10 miljoen mensen doodt de komende tientallen jaren, is het zeer waarschijnlijk een hoog besmettelijk virus. 

Dit zegt Gates meer dan vijf jaar geleden. Alsof in het verdere, zo kun je stellen, alleen maar een 'film uitrolde'.
Misschien dus, moeten we waakzaam zijn voor nieuwe tussendoor en blijkbaar toevallige opmerkingen van de wereld-elite, waartoe Gates buiten enige twijfel behoort. Gates vermogen is 114 miljard, dus 114 keer duizend miljoen.

Want misschien zijn het nabij toekomstige profetieën. Als je meent dat deze wereld-elite van 1% alle touwtjes in handen heeft van het wereldgebeuren in grote lijn, dan zijn dit uiteraard uitrollen van hun reeds gesmede plannen. 

In elk geval zou je als mens argwanend moeten zijn, er is niets tegen scepsis en de vraag mag daarbij worden gesteld, of er achter hetgeen gebeurt niet veel duisterder plannen schuilgaan. Dat wil niet zeggen dat ik zonder meer een complotgelovige ben. Veel complotten zijn zonder twijfel gezwam. 

Maar ik vind het bijzonder (om het zo te noemen) dat Gates meer dan 5 jaar geleden iets voorspelt tijdens een TED uitzending, wat dan daadwerkelijk die weg volgt.

Misschien weet Gates meer dan wij allen weten:


                           

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...