vrijdag 7 juni 2019

'Wie zei wat over DIERENLEED?'

https://twitter.com/Natuur_Nature/status/1137030596625088512

Miljoenen dieren levend en bewust begraven, maar het 'dom nieuwswicht' heeft het alleen over de Chinese boeren en hun economische verlies. Kenmerkend voor nieuwsgeving in Nederland en journalistiek.

Wat is er met mensen gebeurt, dat het lijden van miljoenen dieren hen onverschillig voorbij gaat?
Is het de slimme tactiek van het feit dat men onderdeel is van dat dierenleed, door vlees te consumeren? En dus om "afstand" te bewaren jegens dieren, en ze te scharen bij de "boeren 'waar'"..

Door dieren te beschouwen als waren, boerendingen, door de woorden vermoorden om te zetten in 'slachten' of 'ruimen' kan men het feit omzeilen dat het hierbij gaat om bewuste levende pijngevoelige schepselen, die het uitschreeuwen van angst en pijn, die dicht bij de mens staan, die een zenuwstelsel hebben, zich gewaar zijn, zintuigen hebben. Men kan daardoor dieren gelijk zetten met 'gewassen', en ze ook als zodanig behandelen.

Een malle boer kwam met de leus aanzetten: Kom niet aan onze karbonaadjes:
Twitterlinkje hier.

De dieren-industrie heeft zijn gehele bouwplaats en technologie aangepast op, slechts in de laatste plaats, dierenwelzijn - het is allemaal aangepast aan het Profijt van het economische gewin van boeren. Dat zie je in de link naar dit afschuwelijk Twitter filmpje:
Hier.

De dierenindustrie heeft geen moment gedacht aan het feit van dierenwelzijn, van meet af aan werden dieren beschouwd als levende "dingen", als je afziet van de realiteit van het erkennen dat dieren bewuste levende schepselen zijn met een EIGENWAARDE, kun je het voortaan alleen nog behandelen als "waren".

Dat zie je aan deze meest afschuwelijke dingen, zoals een kuikenversnipperaar, wie dit bedacht heeft moet een prijs krijgen in 1ste klas HORROR (daar zei cabaretier Joep van het Hek al eens iets over):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...