maandag 5 november 2018

'Zinnige woorden van Poetin'

"Enkele jaren geleden sprak Poetin deze woorden over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Nu worden ze bewaarheid
Enkele jaren geleden deed Vladimir Poetin op een conferentie van de Valdai Discussion Club, een Russische denktank, een aantal uitspraken over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Hij zei dat er pogingen worden ondernomen om deze praktijken te normaliseren in de samenleving en te verspreiden over de hele wereld.
“Een andere grote uitdaging voor de Russische identiteit is gelinkt aan gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld,” sprak Poetin. “Hierbij zijn zowel het buitenlandse beleid als morele aspecten betrokken.”
Satan
“We zien dat veel westerse landen hun eigen wortels verwerpen met inbegrip van de christelijke waarden,” vervolgde hij.
“Ze ontkennen morele principes en alle traditionele, culturele, religieuze en zelfs seksuele identiteiten,” klonk het. “Ze implementeren beleidsvormen die grote gezinnen gelijkstellen aan partnerschappen tussen personen van hetzelfde geslacht en geloof in God aan het geloof in Satan.”
De uitwassen van de politieke correctheid hebben ertoe geleid dat mensen serieus praten over het registreren van politieke partijen die als doel hebben om pedofilie te promoten, aldus de Russische leider. 
Afgeschaft
“Inwoners van veel Europese landen durven niet over hun religieuze overtuigingen te praten,” zei hij.
“Feestdagen worden afgeschaft of krijgen een andere naam; hun essentie en morele basis worden verborgen,” voegde hij toe.
Agressieve wijze
Mensen proberen dit model op agressieve wijze te verspreiden over de rest van de wereld, benadrukte Poetin.
“Ik ben ervan overtuigd dat dit zal leiden tot verval en primitivisme en zal resulteren in een diepe demografische en morele crisis.”
Bron/Tekst 9ForNews

* Met een kritische reactie van mij onderaan dit artikel / weliswaar:
maar Poetin spreekt evengoed welhaast profetische woorden...
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...