vrijdag 9 november 2018

"Chemtrails" ópenbaar erkent (??)

De website NIBURU wees op een artikel, uit de Volkskrant, 'HIER'.

Ik vind het een beetje verbijsterend, zelfs de -voor sommige wel bekende- SKEPTICI maakte het allemaal uit als uit de fabelenkrant, dat de wereld kunstmatig wordt besproeid met rijkelijke gassen, NEE het betrof allemaal condens van vliegtuigen.

Ik heb ze juist aflopende dit jaar ook weer volop bezig gezien met hun gassen, in de broeierige zomerhitte waren ze namelijk helemaal afwezig (?) Ik heb er eerder foto's en filmpjes van gemaakt, want de sproeivliegtuigen hoef je niet verder te zoeken dan boven je eigen omgeving, maar overal tot in de uitgestrekte natuur, komen ze massaal door het ruim. Andere malen bemerkt, maar alleen de óplettende waarnemer, dat dezelfde type vliegtuigen geen enkel spoor van een chem/of contrail achter zich laten, blijkbaar hebben ze hun troepen aan gassen dan al geloosd in de vrije ruimte.

En ik heb geen last van 'samenzweringstheorieën'..

Het is niet ónlogisch, het is eenvoudig mensenkennis, mensen willen 'alles' beheersen, het weer beheersen, dat is zo ongeveer een van de laatste stappen in een superieur plan om ALLES te beheersen. De weermanipulatie die al jaren op gang is, helpt echter niets, misschien wel helemaal integendeel. Men mag er vanuit gaan dat het allemaal een experiment betreft, waarvan niemand de feitelijke uitkomst weet.

De aflopende zomerhitte en de maandenlange droogte (het wil ook momenteel niet echt op gang komen met regen, overal vallen waterpoelen bij stukjes- of helemaal droog, en wie heeft de talloze door droogte kapotte bomen deze zomer niet gezien? Elders in de wereld is het veel natuurliefhebbers al jaren opgevallen, hoe grote natuurgebieden door de droogte kapotgaan. Vaak wordt er een samenhang vermeld met gassen uitstotende vliegtuigen. 10/11.Momenteel heersen er ook al weer gróte bosbranden in de staat Californië.)

De weermanipulatie die dit naar we nu opeens vernemen, wil tegengaan, kan óók de veroorzaker ervan zijn. Niemand weet wat er gebeurt met het klimaat en het luchtruim, wanneer men klimaat en luchtruim kunstmatig wil beïnvloeden en beheersen. Om de zonnestraling en hitte tégen te gaan..

Volkskrant :
"In het blad Environmental Research Letters schrijven Kelly McCusker van de Universiteit van Washington en collega's over het stopzetten van zogeheten solar radiation management (SRM). Daarbij worden hoog in de atmosfeer duizenden tonnen zwaveldioxide losgelaten, waardoor een witte laag ontstaat die zonlicht weerkaatst. Daardoor vermindert de opwarming." Volkskrant.
Hieronder nogmaals wat filmpjes en plaatjes die ik maakte van de sproeivliegtuigen in deze directe woonomgeving :

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...