vrijdag 22 juni 2018

'Ophef om 'kan me niks schelen'-jas van Melania: wat probeert ze te zeggen?'


'Welke boodschap wilde Melania Trump uitdragen toen ze een jas met de tekst 'I really don't care, do u?' droeg naar een opvangkamp voor migrantenkinderen aan de Amerikaans-Mexicaanse grens?
Was het een geheime boodschap? Maar aan wie dan? Op sociale media en zelfs in Amerikaanse kranten is het het gesprek van de dag.
Waar de vrouw van de Amerikaanse president op andere dagen makkelijk een T-shirt van duizenden dollars draagt, verscheen ze gisteren in een jas van nog geen 40 dollar van de Zara bij het opvangkamp. En dan was het ook nog eens een jas met deze opvallende tekst: "Het kan me echt niks schelen, jou wel?"
Reactie van Trump op Twitter :
 “I REALLY DON’T CARE, DO U?” written on the back of Melania’s jacket, refers to the Fake News Media. Melania has learned how dishonest they are, and she truly no longer cares!'
'Harteloos en ongevoelig
Maar is dat echt zo? Op sociale media wordt schande gesproken van de 'harteloze' en 'ongevoelige' kledingkeuze van Melania - ze ging naar een opvangcentrum voor kinderen, je mag toch hopen dat het haar wél interesseert.'  (..)
Bron, RTL Nieuws.

In de politiek wordt veel met symbolen gewerkt, de i really don't care, do U? laat het nodige aan suggestie over wat ermee werd bedoelt. Maar de politiek blijft een achterbaks leugenachtig gebeuren..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...