woensdag 31 januari 2018

'Ancient Aliens: The Alien Detective'

'Voormalig politieagent Derrel Sims uit Texas verzamelt al 30 jaar bewijsmateriaal dat is achtergelaten op plekken waar mensen ontvoerd zouden zijn. In sommige gevallen wordt straling gemeten in gebieden waar een UFO is geland of komen mensen terug met littekens of implantaten, claimt hij. 
De oud-agent toont verder vermeende buitenaardse implantaten die zijn geanalyseerd door verschillende laboratoria. Uit het labonderzoek bleek dat het materiaal waar de implantaten uit bestaan, afkomstig is uit meteorieten.
“Deze objecten zijn ingebracht bij mensen,” legde Sims uit. “Er is iemand die dit doet. Dit is gerelateerd aan entiteiten. We hebben hier te maken met echt, feitelijk bewijs.”
Medebron 9ForNews.
 
 


De wondjes, en objecten die deze man heeft verzameld bewijzen eigenlijk niets. Wondjes kunnen natuurlijk worden opgelopen, dat geldt ook voor huidsplinters en dergelijke. Dat ze buitenaards zijn is heel suggestief, je kunt ze alleen zien in samenhang met de verhalen die erbij horen. Blijkbaar is het allemaal niet zo "wereldschokkend". Men komt er geen buitenaardse technologie in tegen. Dat de wetenschap in hoge mate interesseert. Stoffen waaruit dergelijke "implantaten" zijn gemaakt komen overal voor, zoals op alle planeten ook gelijke stoffen voorkomen als op aarde. Dat ze opzettelijk zijn ingebracht, wat wordt gesuggereerd, is niet bewijsbaar.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...