woensdag 22 november 2017

'Ufo sighting in manitoba Canada'

Het zou werkelijk interessant zijn, wanneer er daadwerkelijk objecten werden vastgelegd op camera, die geen achterdocht opwekken, en waarvan men ten minste kan aannemen, dat het UFOs betreft, in de letterlijke betekenis vooralsnog van niet geïdentificeerde objecten. Onderstaande filmpje wekt helaas wel (en wéér) achterdocht op. Wanneer je de lichtende objecten oplettend vergelijkt met de tamelijk hard rijdende auto, zie je dat ze volledig meebeweegt met de auto zelf. (Alsof ze erop zijn geplakt.)  Ik vrees dat het fotoshop of iets dergelijks is :
 
 

 
Niburu bericht volgende :
'De Telegraaf kwam enkele dagen geleden met het volgende opmerkelijke bericht: 
Het lijkt alsof vreemde vliegende voorwerpen, graancirkels en ontmoetingen met buitenaardsen van onze aardbodem zijn verdwenen. Terwijl er decennia lang toch volop aandacht was voor deze vreemde fenomenen. 
Misschien als de Telegraaf eens wat eigen onderzoek zou verrichten in plaats van persberichten van het ANP en Reuters doorplaatsen, ze ook een keer echt nieuws zouden kunnen brengen. 
Natuurlijk zijn vliegende voorwerpen zoals zij ze noemen niet van de aardbodem verdwenen, maar wat wel verdwenen is, is dat mensen er een beetje moe van worden om berichten hierover altijd terug te vinden op de pagina "belachelijke onderwerpen".
Dit ben ik volledig eens met Niburu.
(Ik ben op eigen persoon voor het zoveelste jaargetijde reeds waarnemer van opvallende objecten op bepaalde avonden.)
Mensen zullen opvallende objecten blijven zien, dat men er niet al te graag over bericht klopt ook, want dan komen de skeptici weer om de hoek met hun "ufo-gekkies". Nog altijd leuk, onderstaande prent:


'Mist u ze soms ook weleens, de UFO-meldingen?'
meent de Telegraaf. Helaas werken fake opnames niet geweldig in het voordeel.

De objecten blijven aan de auto 'vasthangen' (let op het spiegel). Zelfs wanneer ze bossen opzij snellen houden de lichtende objecten hun braaf bij. Het is een geen kloppend filmpje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...