woensdag 27 september 2017

'Nathalee Holloway is nooit vermoord maar nog springlevend'

Zo luid het kopje bij de experts in complotten, Niburu  (HIER).
Hoewel ik het gevoel heb dat dit niet direct mijn zaken of interesses zijn, is het af en toe toch interessant, hoe de complotten onderling zich afspelen.
Zeer recent waren de moordzaken rondom de Amerikaanse Nathalee Holloway en de verdachte Joran van der Sloot nog enkele malen in herhaling om de commerciële tv. Inmiddels weet vrijwel iedereen wel waar het er daarbij om ging.

Maar meer dan dit, zijn het de complottheorieën en beweringen die toch altijd weer wat stof doen opwaaien. Al is de zaak van Nathalee Holloway nooit opgelost omdat er nooit een lijk werd gevonden, heeft Van der Sloot bewijsbaar toegegeven de moord te hebben gepleegd op een ander jong meisje, Stephany Flores waarvoor hij een jarenlange gevangenisstraf uitzit. In die "pap" wil je inderdaad eigenlijk niet roeren.

Het zijn eerder de weerzinwekkende complotvormingen die je wél af en toe eens wil noemen. Niburu: "Alhoewel Van der Sloot niet voor deze verdwijning/moord werd veroordeeld, heeft men hem toch voor 28 jaar achter slot en grendel kunnen krijgen door hem de moord op Stephany Flores in Peru in de schoenen te schuiven" (schuine druk van mij.)

Verder lees je volgende op Niburu : "Deze week was er wederom nogal schokkend nieuws te lezen over de zaak Natalee Holloway in het AD". In het AD lees je :
"In de serie The Disappearance of Natalee Holloway gaat de vader van Natalee, Dave Holloway, samen met privé-detective TJ Ward op zoek naar sporen van zijn dochter. Ze spreken onder andere met een huisgenoot van John Ludwick, een goede vriend van Joran. Volgens de huisgenoot zou Ludwick 1500 euro hebben gekregen van Joran voor het opgraven van het lichaam van Natalee. De huisgenoot nam dat gesprek op en speelde het door aan de politie. 
Dave en TJ Ward confronteerden Ludwick vervolgens met de opname, waarna hij open kaart speelde. In een verklaring op camera liet hij weten dat hij en Joran de botten van Natalees lichaam hebben vermalen en haar schedel verbrand. De beelden zijn komende vrijdag te zien bij RTL5." BRON AD.
Maar dan komt er ene "auteur John Baselmans" (Niburu) en die beweert iets heel anders:
"Op de website van Baselmans staat de zaak Holloway uitgebreid beschreven en wat we hier zullen doen, is proberen om daar de belangrijkste punten uit samen te vatten:
Als eerste het volgende:
Joran was bewust uitgekozen door een select groepje uit Amerika. Hij was een losbol, rijke ouders, drugs- en alcohol- en ook nog een gokverslaafde. Een geweldig doelwit om een grote set-up te doen waar vele miljoenen mee gemoeid zijn. Aruba is het speelpleintje en kwam goed uit want Amerika had zeker nog een appeltje te schillen met de maffia die op Aruba zijn werk doet.
Het ging om 2 zware maffia bazen die op Aruba een geweldig leven hadden en vluchtten toen men er achter kwam dat de zaak Holloway een set-up was van de FBI. De twee heren maakte zich uit de voeten toen er al in de eerste dagen de FBI binnen kwam via een vliegtuig wat achter op de startbaan op Aruba bleef staan.
Pa van der Sloot was hun target want die gaf geen okay om de twee te arresteren. Later toen deze vader zaken los liet was het duidelijk dat hij vermoord moest worden. Een manier van deze club wat we overigens ook zagen bij de moord op Betico Croes.
Waaruit blijkt dat de zaak Holloway een setup was? Het is een spel van het systeem."  (....)
Zo kan eenieder wel een fictief detectieve verhaal verzinnen. (De vader van Nathalee Holloway is trouwens niet vermoord?) Haar vader -Dave Holloway- heeft bovenstaande bekent gemaakt. Overigens tot groot wantrouwen van Peter R. de Vries, dat lees je HIER (AD) 

Het zijn hier verschillende zaken. Het nieuws dat de resten van Nathalee zouden zijn opgegraven, en dat daar twijfels bij worden gezet, heeft weinig te doen met de bewering van ene "Baselmans" dat Holloway nog 'alive en kicking' zou zijn. Niburu:
"De conclusie van John Baselmans is na jarenlang onderzoek duidelijk.  Joran is geen killer en zijn energie verraadt dat (energie waar ik al vanaf 1954 mee werk en 100% zeker van ben). Natalee leeft gewoon nog onder een andere identiteit in zuid Amerika ."
Tja, wat zeggen flauwekul verhaaltje over "energie" nu? Kun je aan de 'energie' van iemand zien/voelen? of hij iemand kan vermoorden? Waarom heeft nooit iemand meer Nathalee Holloway gezien als ze nou zou leven? Het gegeven feit dat er tot op heden geen lijk is gevonden of resten van haar, bewijst op geen enkele manier het tegenoverstelde, en zet ook geen voet voor wederom de grootste kul complotverhalen.

Nu zouden de resten zijn gevonden van haar, momenteel is dit belangrijk nieuws. Zoals eerder, Peter R. de Vries zet daar grote vraagtekens bij. Vooral omdat de gebeurtenissen rondom het opspeuren van haar resten merkwaardig verliepen, zonder een politieonderzoek daarbij op te starten. Hier nogmaals te lezen.
"Het is niet geheel toevallig dat Dave Holloway met nieuws komt over de zaak. Aanstaande zaterdag begint de Amerikaanse zender Oxygen met het uitzenden van een documentaire over de zoektocht van de vader." (AD)
"Het ghb-verhaal van de tipgever van Dave Holloway sluit wel enigszins aan bij wat al eerder bekend is. ,,Joran van der Sloot heeft eerder verklaard dat Natalee plots onwel werd en begon te schudden en te shaken en opengesperde ogen had, dus dat verhaal heeft Joran in ieder geval eerder opgehangen. Maar dat van die menselijke resten vind ik een heel merkwaardig verhaal." (Peter R. de Vries.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...