woensdag 19 juli 2017

Verplicht vaccineren lijkt dictatuur

"Italianen massaal in opstand tegen controversiële vaccinatiewet. Wordt hun stem nu eindelijk gehoord?
Veel Italianen zijn fel tegen een nieuwe wet die vaccinatie tegen 12 ziektes verplicht stelt. Ze gingen massaal de straat op.
In mei kondigde de Italiaanse overheid aan dat kinderen pas naar school mogen als ze zijn ingeënt tegen onder meer mazelen, waterpokken, bof, hepatitis B, tetanus en polio.
Ouders die niet-gevaccineerde kinderen naar school sturen riskeren een fikse boete en kunnen zelfs de voogdij over hun kinderen verliezen."
Bron 9ForNews
Terwijl de skeptici al jaren uitvoerige discussies houden over de zin en zelden de on/zin van vaccineren, (een forum voor verveelde mensen overigens) is het voor zover ik weet nooit verplicht geweest met dusdanige sancties dat mensen moeten voldoen aan het toedienen van vaccins. Dit schijnt me eerder iets van anno 2017, is de wereld echt gek geworden?
Welke belangen zijn er naast volksgezondheid -tussen aanhaaltekens- mee gemoeid, die vraag dringt zich wel op? Gaat het om de grote winsten van bepaalde farmaceuten?

Stel je voor volken werden verplicht gesteld om rattenvergif te drinken? Tot nog toe waren burgers vrij daarin om mee te werken aan vaccins, zoals je ook vrij bent om wel of niet naar een tandarts te gaan - of naar een dokter wanneer je een griepje voelt. Maar dit soort regels doen aan als dictatuur: Ten eerste is er geen definitief bewijs of vaccins wel noodzakelijk zijn (veel mensen die niet liepen voor de vrijwillige vaccins afgelopen jaren hebben er nul nadelige gevolgen van ondervonden.)

Bepaalde ziektes behoren wellicht niet meer bij de moderne tijd. Mensen zijn gezond en resistent, juist door bepaalde stoffen toe te voegen doet men de fysieke balans van het lichaam geweld aan, soms werkt dat averechts voor het natuurlijk verweer van het lichaam. (Het lichaam krijgt altijd te kampen met lichaamsvreemde stoffen.)

Maar dat is het issue niet, het issue is dat mensen worden gedwongen zonder afdoende bewijs van noodzaak, om zich te laten vaccineren, men kan het ook een aantasting noemen van de grondwet van vrijheid.

"Mensen demonstreren al meer dan een maand en nu lijkt het erop dat hun stem wordt gehoord. De Italiaanse senaat is van plan de wet af te zwakken.
Het aantal verplichte vaccinaties gaat van 12 naar 10 en ook worden de boetes lager. Daarnaast hoeven ouders die weigeren niet langer te worden aangegeven bij de autoriteiten.
De maximale hoogte van de boete die kinderen kunnen krijgen die al naar school gaan, maar nog niet zijn gevaccineerd gaat omlaag van 7500 euro naar 2500 euro.
Onder één hoedje
Hoewel dit zeker een verbetering is, zijn de meeste Italianen niet blij met de wet. Sommigen beschuldigen de Italiaanse overheid ervan onder één hoedje te spelen met vaccinmaker GlaxoSmithKline."
 - Lees hele stuk bij 9ForNews:
[Natural News]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...