donderdag 25 mei 2017

Het is weer fijn weer : Tijd voor Chemtrails....

Zodra de luchten in Nederland helder en klaar zijn, redelijk onbewolkt en blauw, zie je alweer de inmiddels bekende vliegtuigstrepen. Al wel er in deze behoorlijk bevolkte buurten en elders geen vliegvelden zijn en nergens vliegverkeer opstijgt, komen de vliegobjecten in grote getale eraan, en trekken opvallende dikke sporen achter zich aan.

Een poos geleden deed ik een opvallende constatering, eenzelfde type object kwam door het luchtruim, maar je zag nietmaals iets van contrails, dus gewone uitlaasgassen. Het leek er wel op alsof de desbetreffende 'piloot' zijn werk had gedaan, de sproeiers waren leeg.

Zou je dan zeggen dit zou van 'de gekke' zijn, daaraan zouden toch niet zoveel mensen (vliegtuigpiloten in het geheim) meewerken, en hoe zou men een operatie geheimhouden die tracht wereldwijd het weer te beïnvloeden?

De logica daarvan snappend, is de realiteit niet alleen datgene wat men waarneemt, en ook niet datgene wat aldoor de nieuwsberichtgeving en de pers bericht, en wat de staatshoofden allemaal verkonden. Wat er zich afspeelt zijn de verborgen agenda's, dat wat zich afspeelt achter de coulissen.

Er is niet veel  voor nodig om te begrijpen wat het voor oproer teweeg zou brengen onder de grote groepen van de bevolking, wanneer men openbaar bekend maakte al jaren met een project bezig te zijn, om via het sproeien van chemische stoffen in het luchtruim het klimaat zowel lokaal als wereldwijd te beïnvloeden.
Dat zou niet zonder meer worden geaccepteerd, dan zouden mensen hardop antwoorden willen op behoorlijke vragen.

De beste remedie tegen zaken die de wereld niet mag weten, is het oproepen van scepsis. Sceptici spelen niet alleen een rol in het ophelderen van verschijnselen waar men te "idiote" verklaringen voor heeft, maar ook om toe te dekken wat niet mag worden geweten. (Zelfs indien ze zelf geen onderdeel zijn van een complot, sceptici menen nu eenmaal dat alles wat er gebeurt niet buiten proportie is, want mensen doen geen foute dingen, toch?)

Enkele plaatjes vanuit mijn tuin, zo-pas: tuin en buurt en verdere omgeving liggen nergens bij een vliegveld, toch komen schijnbaar aldoor vanuit gelijke soorten richting, deze vliegmachines in grote getale voorbij. Ze trekken verder door en passeren tevens bosrijke en landelijke gebieden.


 
 
Hieronder nog een bijgenomen plaatje van een 'glasheldere blauwe lucht' :
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...