zondag 23 april 2017

'Mensensmokkelaar bekent 400 tot 500 kinderen te hebben gedood en wandelt gewoon verder'

'Wereldwijd zijn meer dan 20 miljoen mensen slachtoffer van mensensmokkel, blijkt uit schattingen van de Internationale Arbeidsorganisatie. In deze industrie gaat jaarlijks 150 miljard dollar om.

Mensensmokkelaars spreken zich zelden uit over hun misdaden, maar recentelijk heeft een journalist er toch één zover gekregen om een bekentenis af te leggen.
De smokkelaar vertelt in een interview met de Britse onderzoeksjournalist Ross Kemp dat hij duizenden kinderen heeft verkocht als seksslaven.

De honderden kinderen die hij niet kon verkopen, doodde hij.
De mensensmokkelaar gaf toe dat hij onderhand de tel is kwijtgeraakt, maar hij schat dat hij ergens tussen de 400 en 500 jonge meisjes heeft gedood.

Kemp zei later over het interview dat hij vocht tegen de tranen en ‘geschokt’ was door de uitspraken van de smokkelaar.
De mensensmokkelaar, meneer Kahn, gaf toe dat hij meisjes vanaf 12 jaar oud verkocht als seksslaaf. Hij voegde toe dat hij kinderen nooit teruggaf. Het was makkelijker om ze te doden.
“Als ze proberen weg te lopen, of als ik ze niet kan verkopen, worden ze gedood en begraven,” zei Kahn.

Ten tijde van het interview werkten er maar liefst 75 smokkelaars voor Kahn. Hij werd op dat moment onderzocht wegens 25 verschillende vergrijpen, hoewel hij nooit terecht hoefde te staan.
“We gaan naar arme gemeenschappen en zoeken naar echte schoonheden,” zei Kahn. “De meisjes worden geveild en gaan naar de hoogste bieder.”

Je vraagt je misschien af waar de meisjes terechtkomen. Het blijken vaak rijke en machtige mannen te zijn die zich vergrijpen aan kinderen.
Generaal
Afgelopen week nog werd een gepensioneerde Amerikaanse generaal aangeklaagd wegens verkrachting van minderjarigen.
De generaal, James Grazioplene, was ook vicepresident van de particuliere militaire uitvoerder DynCorp, die in de jaren negentig in Bosnië meisjes verkocht als seksslaven.
Medewerkers van het bedrijf verhandelden op grote schaal meisjes van 12 jaar en ouder en gingen uiteindelijk vrijuit door gebrek aan wetgeving.'
brontekst 9ForNews
*Overige Bron.
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Insane World of Mega Rich Pastors (B) -

'WHO AM I? Tunde is an independent documentary filmmaker and producer who makes films and internet documentaries on the issues of our wo...